Bilder

Bilder på orientalisk dans
magdansös

Bilder

Bilder på magdansös Selina

Nedan är ett urval med bilder tagna på magdansös Selina Sevil. Det finns bilder från studioplåtningar, event med orientalisk dans runt om i världen och tidningsartiklar. Observera att bilderna är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras utan Selina Sevil godkännande.

Bilder till din marknadsföring

Selina Sevils bilder är tillgängliga för användning i din marknadsföring när du bokar henne. Om du organiserar ett event och boka Selina kan du välja bilder av materialet nedan. De flesta bilder finns i hög upplösning och i större storlekar.

Bilder från ditt event

Har magdansös Selina Sevil uppträtt på ditt evenemang och fotograferats av din fotograf?

Selina välkomnar dig att skicka in dina bilder via mail info@selinasevil.se. Som tack får du en rabatt på din nästa bokning.

Magdansös Selina Sevil på Instagram #selinasevil

Referenser

Styrelsen för AAOD, är mycket glada över att Selina kom till Århus, Danmark en helg för att undervisa. Alla deltagare var mycket nöjda med workshopsen. Selina är en underbar dansare och artist, och hon är mycket professionell som dansinstruktör. Dessutom har Selina en riktigt härlig och vinnande personlighet. Allt detta gjorde workshopsen i Århus till en unik upplevelse och vi alla ser fram emot att välkomna Selina till AAOD igen.
Lone Buus, för AAOD
Aarhus Oriental Dance Association
Vårt bröllop hade arabiskt tema och vi bokade en magdansshow som underhållning. Selina bjöd på en show som gästerna nog aldrig kommer att glömma. Danserna och musiken var mycket varierande, låtvalen var perfekta och samspelet med vår DJ fungerade mycket bra. Vi kan verkligen rekommendera er att boka Selina. En mer professionell magdansös hittar ni inte i Sverige.
Sarah & Mikael
Bokade Selina till sitt bröllop 2013

Läs fler referenser

Shoppa i Selina’s Bazaar

Precis som i den klassiska arabiska sagan ”Tusen och en natt” öppnar vi våra dörrar med frasen: ”Sesam öppna dig!” Välkommen till vår värld av glitter. Läs mer

Anmäl dig till magdanskurser

Magdans är en utmärkt motionsform, vackert att titta på och roligt att lära sig. Anmäl dig till våra kurser, privatlektioner och workshops i Malmö. Läs mer

Boka magdans

Planerar du en företagsfest, födelsedag, möhippa eller bröllop? Låt orientalisk dans sätta guldkant på ditt event. Boka en show med en professionell magdansös. Läs mer