Bilder

Bilder på orientalisk dans
magdansös

Bilder

Bilder på magdansös Selina

Nedan är ett urval med bilder tagna på magdansös Selina Sevil. Det finns bilder från studioplåtningar, event med orientalisk dans runt om i världen och tidningsartiklar. Observera att bilderna är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras utan Selina Sevil godkännande.

Bilder till din marknadsföring

Selina Sevils bilder är tillgängliga för användning i din marknadsföring när du bokar henne. Om du organiserar ett event och boka Selina kan du välja bilder av materialet nedan. De flesta bilder finns i hög upplösning och i större storlekar.

Bilder från ditt event

Har magdansös Selina Sevil uppträtt på ditt evenemang och fotograferats av din fotograf?

Selina välkomnar dig att skicka in dina bilder via mail info@selinasevil.se. Som tack får du en rabatt på din nästa bokning.

Magdansös Selina Sevil på Instagram #selinasevil

Referenser

Blir alltid inspirerad av Selinas dans. Hon gör att jag vill utvecklas. Man kan fylla en bok med kunskap om orientalisk dans baserat på det hon säger på lektionerna. Det har jag gjort under flera år. Det är tydligt att det är Selinas mål att hennes elever ska kunna utvecklas på bästa sätt till de magdansöser de vill bli. Humor, kunskap och ödmjukhet gör att jag stannar på Dansöz.
Alva Accu
Elev på fortsättningsnivå / Selinas elev sedan 2010
Vårt bröllop hade arabiskt tema och vi bokade en magdansshow som underhållning. Selina bjöd på en show som gästerna nog aldrig kommer att glömma. Danserna och musiken var mycket varierande, låtvalen var perfekta och samspelet med vår DJ fungerade mycket bra. Vi kan verkligen rekommendera er att boka Selina. En mer professionell magdansös hittar ni inte i Sverige.
Sarah & Mikael
Bokade Selina till sitt bröllop 2013

Shoppa i Selina's Bazaar

Precis som i den klassiska arabiska sagan "Tusen och en natt" öppnar vi våra dörrar med frasen: "Sesam öppna dig!" Välkommen att shoppa!.

Anmäl dig till magdanskurser

Magdans är en utmärkt motionsform, vackert att titta på och roligt att lära sig. Anmäl dig till våra kurser, privatlektioner och workshops i Malmö.

Boka magdans

Planerar du en födelsedag, möhippa eller bröllop? Låt orientalisk dans sätta guldkant på ditt event. Boka en show med en professionell magdansös.