boka professionell magdansös

Boka en professionell magdansös

Boka en professionell magdansös

Det finns faktiskt en hel del att tänka på när man bokar en magdansös. Funderar på att göra ett längre inlägg om detta men kortfattat som bokare när man hyr någon som dansar orientalisk dans så bör man be om mer än ett namn och en bild. Framförallt vill man se en video. Gärna en som inte är 20 år gammal. Så man kan se om det magdansösen gör är det man tänkt sig när man bokar.

Magdans är väldigt personligt och utförs på så många olika sätt. En del magdansöser kan anpassa sig och göra en show som passar lika bra på en nattklubb som på ett barnkalas eller en gala med politiker. Andra inte… Så fundera ut vad du vill ha och berätta så mycket som möjligt. Be om bilder, videos och gärna referenser så har du större chans att hitta en dansare som passar just ditt event.

Finns en rad saker du som bokar magdans kan dra till fördel av och göra för att showen ska bli bättre men det får vi ta en annan gång. Detta börjar redan bli långt, haha.

Jag har precis uppdaterat min hemsida med en ny sida med referenser från de som bokat en magdansshow av mig till olika event. Så här ser det ut. Hoppas du hittar rätt magdansös!

Referenser

Boka en kvalificerad magdansös

I en djungel av hemsidor med otillräcklig information, icke fungerande länkar och oseriösa annonser är det inte det lättaste.

Därför har Selina referenser på hemsidan. Nedan kan du läsa rekommendationer från elever, professionella magdansöser, brudpar och arrangörer av orientaliska dansfestivaler. Att införa mystiken från Orienten på ditt nästa event med orientalisk dans är en fantastisk idé!

Jag har haft nöjet att två gånger bjuda in Selina Sevil till Layali Orientaliska Dansakademi i Stockholm för att hålla workshops och uppträda. Det var verkligen ett lyckokast! Selina är både en fantastisk artist och en fenomenal pedagog, en kombination som inte är så vanlig. Både kursdeltagarna och publiken var lyriska, och vi är många som hoppas att hon kommer tillbaka snart!
Ann Larsson
Professionell magdansös, lärare i orientalisk dans & ägare av dansskolan Layali / Layali Orientaliska Dansakademi
Selina är en av de bästa danslärare jag har dansat för. Hon är alltid pigg och glad och vet exakt hur man ska driva mig till att göra mitt allra bästa på varje danslektion. Jag har tagit flera privatlektioner och terminskurser med henne och alltid gått ut med ett leende på läpparna. Kan speciellt rekommendera Khaleegy dansklasserna, de är grymma!
Vi bokade Selina till en 50 års fest. Showen var av internationell klass och vi fick mycket beröm av våra 80 gäster som gillade vårt val av henne som artist! Välj Selina på grund av hennes proffsiga bemötande vid bokning och framförallt hur överraskad man blev av hennes show, fick mycket mer än vi trodde!
Birgitte Ek
Bokade Selina till 50-års fest
Styrelsen för AAOD, är mycket glada över att Selina kom till Århus, Danmark en helg för att undervisa. Alla deltagare var mycket nöjda med workshopsen. Selina är en underbar dansare och artist, och hon är mycket professionell som dansinstruktör. Dessutom har Selina en riktigt härlig och vinnande personlighet. Allt detta gjorde workshopsen i Århus till en unik upplevelse och vi alla ser fram emot att välkomna Selina till AAOD igen.
Lone Buus, för AAOD
Aarhus Oriental Dance Association
Sen Jag var liten har jag alltid älskat magdans. Jag flyttade från Eskilstuna till Malmö 2008 bara för att jag hittade Dansöz - den bästa magdansskolan och Selina Sevil - en otroligt duktig och professionell magdansös. Dansresan med Selina och hennes elever till Turkiet var en dröm för mig,en vecka full med nya uppleverser o massa magdans. Som lärare tycker jag Selina är noggran med hur hon lär ut magdans och gör det så det känns bekvämt o dansa i grupp. Jag är så otrolig tacksam för dem 3 åren hos Selina med massa skratt, kärlek och dans. Allt jag lärt mig och alla fina människor jag träffat från dansen. Bästa åren i mitt liv !
Magdansös Stella
Professionell magdansös i Los Angeles
Selina dansade in som ett överrasknings-moment i vår julshow på Danne Stråheds loge 2014. Vacker, ödmjuk och superproffsig trots sin unga ålder! Hon trollband både publiken och oss i ensemblen med sin fantastiska kroppskontroll och karisma. Selina är otroligt begåvad och jag kan varmt rekommendera henne!
Jennie Rosengren
Jag har träffat en hel del orientaliska dansare. Men Selina Sevil tillhör en liten grupp av orientaliska dansare som jag valt att utöka mina danskunskaper hos. Hos Selina tränade jag balans och att lugna min dynamiska dans. Selina som en av de få dansarna, som har elegansen, den feminina charmen och hög teknik. Ser med glädje fram emot att fortsätta ta danslektioner av Selina.
Asia Maciejewska
Professionell magdansös och orientalisk danslärare / Danmark - Polen
Jag har länge följt Selina på hennes blogg och annan media för att finna ny inspiration och vägledning inom magdansen. Så när Selina kom till Stockholm 2014 var jag överlycklig och gick självklart alla hennes workshops. Som lärare och dansare så är hon otroligt innovativ, kreativ och personlig. Jag utvecklade min dans avsevärt bara under dessa klasser och fick inblick i helt nya sätt att använda såväl props som danssteg. Ser fram emot att kunna ta fler klasser för Selina i framtiden!
Asta Karjalainen
Professionell magdansös
Vårt bröllop hade arabiskt tema och vi bokade en magdansshow som underhållning. Selina bjöd på en show som gästerna nog aldrig kommer att glömma. Danserna och musiken var mycket varierande, låtvalen var perfekta och samspelet med vår DJ fungerade mycket bra. Vi kan verkligen rekommendera er att boka Selina. En mer professionell magdansös hittar ni inte i Sverige.
Sarah & Mikael
Bokade Selina till sitt bröllop 2013
Vi på VIP - Very Important Persians & Lamborghini group har vid flera tillfälle anlitat Selina Sevil för att uppträda med magdans på våra event på Casino Cosmopol för att hon är proffsig och levererar en exklusiv nivå av dans som passar till vårt koncept och varumärke. Vi kan varmt rekommendera Selina Sevil som en utmärkt magdansös.
Armand Rouhi
VD / VIP - Very Important Persians
Blir alltid inspirerad av Selinas dans. Hon gör att jag vill utvecklas. Man kan fylla en bok med kunskap om orientalisk dans baserat på det hon säger på lektionerna. Det har jag gjort under flera år. Det är tydligt att det är Selinas mål att hennes elever ska kunna utvecklas på bästa sätt till de magdansöser de vill bli. Humor, kunskap och ödmjukhet gör att jag stannar på Dansöz.
Alva Accu
Elev på fortsättningsnivå / Selinas elev sedan 2010
Selina är en underbar dansare och artist. Det var ett nöje att ha henne som danslärare och artist under "Egyptian Fever Festival" 2010 i Polen. Eleverna älskade hennes workshops och publiken var helt förtrollade av hennes charm. Härlig scennärvaro, bra teknik och söt personlighet - Jag kan definitivt rekommendera henne som en mycket bra magdansartist och magdanslärare.
Suraiya Ibrahim
Internationell professionell artist & lärare, multipristagare, certifierad koreograf och jurymedlem vid internationella magdanstävlingar / Suraiya Dance Academy

Upplev förstklassig orientalisk dans

Se till att oavsett om du själv vill lära dig orientalisk dans eller om du vill imponera dina gäster med orientalisk dansunderhållning, att du bokar en kvalificerad magdansös. Med mer än 10 års professionell kunskap utav undervisning och uppträdande av  orientalisk dans runt om i världen är Selina Sevil känd för att vara en fantastisk magdansös och dansinstruktör. Om du vill lämna en referens så tas denna varmt emot via mail på info@selinasevil.se.

Av | Mar 24, 2017 | Magdans | 0 kommentarer

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Magdansdräkter VIP-lista

Those who are on the list get info on all dance clothing for sale before releasing information online and therefore priority. The email you receive will only contain information about current belly dance costumes and dance accessories for sale. I don’t give out your email address and you can always unsubscribe with one click.

slöja magdans

Magdans med silkesslöja

Av alla redskap är silkesslöjan är min absoluta favorit. Magdans med slöja är i allmänhet är vackert att titta på men just magdans med silkesslöja...
Läs mer
bella costume

All in!

Spent yesterday like most nights with fabric and needle in my hands. At first glance you might think I, the bellydancer, have an extremely exciting...
Läs mer
shaabi i köpenhamn

Shaabi i Köpenhamn!

Igår reste jag till Köpenhamn och höll en workshop i shaabi med ett gulligt gäng magdansöser. Det blev ett par roliga timmar med mycket skratt och...
Läs mer
Mörklila magdansdräkt

Mörklila magdansdräkt

Vill du köpa en magdansdräkt Skriv upp dig på min VIP-lista!   De som står på listan får info om alla danskläder till salu innan jag släpper...
Läs mer
isisvingar

Show i Helsingborg & Malmö ikväll

Magdansshower i Helsingborg & Malmö Det är bara eftermiddag och jag förbereder redan för kvällens shower. Musiken sparas, magdansdräkter väljs...
Läs mer

Selina Sevil in Norwegian magazine ”Al Farah”

Woke up today from the mail box on my front door closing with a loud sound. Could barely open my eyes or move for that matter, my back decided to...
Läs mer

Orientalisk dans med fanveils

Det är dags att dansa magdans! u släpps platserna på hemsidan! De första 15 som anmäler sig får en gratis fanveil och som om...
Läs mer

Naturliga skönhetsprodukter

Jag höll på att gå igenom min sminkväska och tänkte dela med mig av de skönhetsprodukter jag har med mig när jag reser. När en magdansös reser till...
Läs mer
röd magdansdräkt

Jag är inte röd nog…

Ibland känns det som livet jobbar mot mig. Och jag tycker mitt jobb innefattar en del skumme saker som dessutom lyckas förvandla mig till ett...
Läs mer
tunisia

Lets take it in english

I wish I could be one of those great bloggers that writes in two languages. I know I have a lot of readers from abroad (my WordPress statistics...
Läs mer

Magdansös Selina på Instagram

[enjoyinstagram_mb]