Boka magdans med magdansös i Malmö

Boka Magdans

Magdansös i Malmö

Boka show med magdans

Mini show

10 min show, perfekt för små event som studentfirande, entre med slöja, klassisk magdans och trumsolo. 1700:-. Erbjudande just nu 1500:-*

Klassisk show

20 min show, passar födelsedagsfester, entre med vingar, klassisk magdans, klassiskt trumsolo och dans med hedersgästen. 2500:-

Deluxe show

40 min show, kan delas upp i två set a 20 min med max en timmes paus mellan, perfekt för bröllop, entre med eld, flera stilar magdans, dans med publiken och explosivt trumsolo. 3500:-

Gala show

Flera shower, Selina finns tillgänglig under hela ert event, perfekt för större bröllop och mässor. Entre med eld, flera stilar magdans, dans med publiken och explosivt trumsolo. 4900:-

*Erbjudandet för Mini show gäller endast i Malmö

Boka magdans

Boka en magdansshow online

Att boka magdans till ett event är att unna sina gäster något speciellt. Magdans har i tusentals år förgyllt tillställningar världen över. Ett uppträdande av en professionell magdansös, i konstformen orientalisk dans är dynamiskt, elegant och familjevänligt. Musikval, dansrutin och klädsel kan varieras så att magdansshowen passar dig. Boka magdans med Selina.

Selina är i Sverige

 Selina har uppträtt i Oman, Irak och Qatar men är nu tillbaka i Malmö och tar emot bokningar igen! Boka Selina till flera event så får du mängdrabatt!

Referenser

Jag har länge följt Selina på hennes blogg och annan media för att finna ny inspiration och vägledning inom magdansen. Så när Selina kom till Stockholm 2014 var jag överlycklig och gick självklart alla hennes workshops. Som lärare och dansare så är hon otroligt innovativ, kreativ och personlig. Jag utvecklade min dans avsevärt bara under dessa klasser och fick inblick i helt nya sätt att använda såväl props som danssteg. Ser fram emot att kunna ta fler klasser för Selina i framtiden!
Asta Karjalainen
Professionell magdansös
Selina är en underbar dansare och artist. Det var ett nöje att ha henne som danslärare och artist under "Egyptian Fever Festival" 2010 i Polen. Eleverna älskade hennes workshops och publiken var helt förtrollade av hennes charm. Härlig scennärvaro, bra teknik och söt personlighet - Jag kan definitivt rekommendera henne som en mycket bra magdansartist och magdanslärare.
Suraiya Ibrahim
Internationell professionell artist & lärare, multipristagare, certifierad koreograf och jurymedlem vid internationella magdanstävlingar / Suraiya Dance Academy

 

Läs fler referenser

Tusen och en natt

Magin en magdansös kan sprida

Orientaliska toner spelas i lokalen, belysningen dämpas. Gästerna vrider på sig i stolarna och tittar förväntansfullt runt i rummet.

En dörr öppnas. Där står en vacker kvinna med långt hår klädd i glimrande kristaller och paljetter med ett leende på läpparna.

Minuterna som följer får publiken uppleva en magisk magdansshow. Då magdansösen med skira tyger, snabba piruetter och mjuka magrullningar tar över rummets mittpunkt.

Magdansösen får sin publika att häpna, le och och fascineras. Gästerna applåderar och feststämningen sprider sig.

Den orientaliska musiken går i vågor av mystiska toner till mäktiga snabba trumslag, som magdansösen följer med höfterna. Musikens tempo och gästernas entusiasm stegrar under magdansshowens final.

Efter ett dramatiskt avslut lämnar magdansösen dansgolvet. Hon lämnar efter sig en glad publik fylld av energi. Magin en magdansös kan sprida.

Boka magdans till restaurang

Locka nya gäster till din restaurang med magdans

Söker du underhållning i form av magdans till restaurang, vattenpipa cafe eller föreningsfester? Om du vill boka magdans på flera datum (exempelvis en restaurang som har magdans varje Lördag) så ger Selina rabatt.

Rabatten beror på antalet datum och önskat upplägg. Notera att detta endast gäller när alla datum ges i förväg och kontrakt skrivs mellan er och Selina.

Selina även mer konservativa magdansdräkter och folkloriska danskläder.

Berätta gärna för Selina om ni uppskattar musik och dansstil från något speciellt land ex turkisk musik på en turkisk restaurang eller irakisk musik på en irakisk föreningsfest. Kontakta Selina på 0704-531090 för frågor. Bokning sker vid ett möte, gärna i er lokal, då kontakt skrivs.

Ni får tillgång till Selinas högupplösta bilder i digitalt format som ni kan använda till valfri marknadsföring. Selina delar även er marknadsföring via hennes sociala medier som når ut till +20.000 personer.

Boka magdans till fest

Boka magdans med Selina Sevil

Att boka magdans till ett event är att unna sina gäster något speciellt. Magdans har i tusentals år förgyllt event världen över.

Ett uppträdande av en professionell magdansös i konstformen orientalisk dans är dynamiskt, elegant och familjevänligt.

Musikval, dansrutin och klädsel kan varieras så att magdansshowen passar just din fest. Selina är en av de ledande magdansöserna i Sverige.

Hon har mer än 10 års erfarenhet av att uppträda med magdans. Som magdansös representeras hon utav en av Mellanösterns toppagenturer för artister.

Hon uppträder regelbundet på 5-stjärniga hotell i länder som; Irak, UAE, Oman, Libanon och Tunisien med kända arabiska sångare & musiker. Hon har uppträtt för presidenter i Mellanöstern och  kungligheter från Sverige och Dubai – hon har till och med uppträtt i Kina!

Ge dina gäster gåvan att få se ett professionellt uppträdande i orientalisk dans – Boka magdansös Selina!

Villkor för att boka magdans

Förberedelser
Frigör så mycket utrymme som möjligt. En god dansyta gör att magdansösen kan använda sig av fler rörelser och bidrar till en mer varierad magdansshow. Dämpa belysningen något i lokalen. Rengör och sopa dansytan om det spillts drinkar, krossats glas eller dansats med skor när det är blött väder ute. Ställ även ett glas vatten vid sidan om scenen/dansgolvet.
Resekostnad
Selina reser med taxi inom Malmö stad, och utanför Malmö med tåg, buss samt flyg om avståndet kräver det. Inom Malmö C är kostnaden med taxi från 59kr (kan variera beroende på tid och avstånd). Ni kan också välja att hämta/lämna Selina i Malmö C i egen bil om ni exempelvis har gäster som ändå ska köra förbi det området. Om Selina blir hämtad & lämnad utgår ingen resekostnad.
Show utanför Malmö
Du kan boka magdans med Selina i hela Sverige & Skandinavien. Under varje show ovan står det i vilka område showen är tillgänglig. De kortaste showerna är endast tillgängliga i Malmöområdet och de längre i hela Skandinavien.
Före showen
Magdansösen anländer kort innan magdanshowen ska börja, normalt 10-15 minuter innan. Hon behöver då ett rum, gärna med en spegel, där hon kan byta om och säkert förvara saker.
Boendekostnad
Om det inte finns möjlighet för Selina att resa tillbaka till Malmö direkt efter showen så tillkommer boendekostnad på priset. Exempel: Selina uppträder på ert event i Falun. Sista magdansshowen är kl 00.30-01.30. Det går inga tåg eller flyg till Malmö förens nästa dag 11.30. Lösning: Ni bokar ett rum på ett vandrarhem eller hotell till Selina där hon spenderar natten och reser nästa morgon.
Betalning
Betalning sker kontant på plats innan showen, via förskottsfaktura eller insättning på bg i förskott. Alla priser är inklusive moms och är exklusive resekostnader och eventuella boendekostnader. Om betalning ej utförs enligt överenskommelse så lämnas ärendet över till Inkasso.
Filma & fotografera
Det är helt okej att både fotografera och filma. Om media ska närvara vill magdansösen bli informerad om detta i förväg och även vart materialet kommer att publiceras. Ni får gärna maila oss ert material från showen efteråt. Som uppskattning när vi får fint material skickat till oss så erhåller ni rabatt nästa gång ni bokar magdans hos oss.
Avbokning
Ni kan avboka utan kostnad fram tills 14 dagar innan bokningens datum. Vid senare avbokningar debiteras ni fullt pris. Då det återstår väldigt lite tid att kunna planera in en ny bokning och arbetstillfället för magdansösen går förlorat.
Att ge dricks
Dricks är ett vanligt sätt att visa uppskattning för en magdansös och det tas gärna emot under magdansshowen om det ges på ett respektfullt sätt. Exempelvis traditionell ”money shower”, en metod från Mellanöstern där sedlarna kastas över magdansösen under dansen. På fester där hedersgästen överraskas med magdans brukar många förbereda sedlar som denne kan dricksa med. Dricks kan även överlämnas när showen är slut.

Shoppa i Selina’s Bazaar

Precis som i den klassiska arabiska sagan ”Tusen och en natt” öppnar vi våra dörrar med frasen: ”Sesam öppna dig!” Välkommen till vår värld av glitter. Läs mer

Anmäl dig till magdanskurser

Magdans är en utmärkt motionsform, vackert att titta på och roligt att lära sig. Anmäl dig till våra kurser, privatlektioner och workshops i Malmö. Läs mer

Boka magdans

Planerar du en företagsfest, födelsedag, möhippa eller bröllop? Låt orientalisk dans sätta guldkant på ditt event. Boka en show med en professionell magdansös. Läs mer