isisvingar dans

Dagen efter

Vilken saftig titel

Ledsen att göra er besvikna. Jag syftar på dagen efter showen. För mig pågår arbetet fortfarande. För det första, även om jag bara sytt om alla mina magdansdräkter för att passa min nya kroppsform (inte sytt om dem på över ett år), och jag tror att de är uppdaterade – så är de aldrig det… När jag dansat en hel show i en magdansdräkt först då vet jag exakt vad som behöver göras

Till exempel var gårdagens bälte snyggt i spegeln. Men under showen började att ”klättra upp” och snart skära av halva min mage vilket inte var en speciellt smickrande look. Nu är jag säker på att publiken inte tänkte på detta, men när jag tittade på videon (se klipp på min Facebook: Bellydancer Selina Sevil eller Insta: selinasevil) så märkte jag det.

Jag har mycket breda höfter och en kurvig kropp så mina magdansbälten ska sitta lågt på höften för att se så bra ut som möjligt. Det är så lätt att komma tillbaka från showen, tänka på det en sekund, lägga undan magdansdräkten och glömma det tills nästa gång du dansa i den. Så det är vad jag gjorde direkt när jag vaknade. Jag korrigerade Bella bältet. Och även masken som jag bär till den. Den behöver en elastiskt band. Som man kan ta av graciöst utan att hela ansiktet kläms ihop, haha.

Så nu när jag sytt om bältet och masken är det dags att redigera videon. Jag har massor av magdans inspelad och nu ska jag försöka redigera på en Mac för första gången. Det är ett av skälen till att jag laddar upp mycket mer på Instagram än youtube, det är så lätt, man slipper redigera på datorn. Jag hoppas att videon blir bra och ni kommer att gilla det. Den kommer läggas upp på youtube när den är klar.

xoxo Selina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tips för scenuppträdande – Del 1

Frågade läsarna på min Facebook...
Läs mer
magdanskurs vid havet

Terminens första magdanskurs

Lever mitt drömliv här i Dubai, men jag kan inte låta bli att sakna allt där hemma, särskilt idag när terminens första magdanskurs sätter igång!

Läs mer

Audition för magdansöser i Dubai!

Som vissa av er kanske har sett på...
Läs mer
magdans event melissa malmö

5-minuters bloggpaus

Mitt schema är fullspäckat idag. Jag...
Läs mer
köp magdansdräkter

Köp magdansdräkter av mig – VIP lista

Jag säljer så pass mkt dräkter och...
Läs mer

Freakar ut lite här

Semestern är över och imorgon checkar...
Läs mer
isisvingar

Show i Helsingborg & Malmö ikväll

Magdansshower i Helsingborg &...
Läs mer

30 dagar – check

Så den första månaden är avklarad. Jag...
Läs mer

Tillbaka i danssalen – Droppa in på mina lektioner

Min magdanskurs startade igår Det...
Läs mer

Vårkänslor!

Vaknade känsla glad Jag tror aldrig...
Läs mer

Magdansös Selina på Instagram

[enjoyinstagram_mb]