Möhippa & Svensexa

Magdans i Malmö
möhippa och svensexa

Silverpaketet

För den lilla gruppen
1000:-
 • Danssal i Malmö C
 • 45-min lektion
 • Max 5 deltagare
BOKA

Guldpaketet

Klassiskt paket
1500:-
 • Danssal i Malmö C
 • 1-timmes lektion
 • Max 10 deltagare
 • Höftsjalar till alla
BOKA

Diamantpaketet

För den stora gruppen
2000:-
 • Danssal i Malmö C
 • 1-timmes lektion
 • Max 15 deltagare
 • Höftsjalar till alla
 • Dräkt till brud
BOKA

Sultanpaketet

Lyxpaket
4500:-
 • Danssal i Malmö C
 • 1-timmes lektion
 • Max 30 deltagare
 • Höftsjalar till alla
 • Dräkt till brud
 • Show med Selina
BOKA

Magdans på möhippa & svensexa

Skapa oförglömliga minnen för hedersgästen

Magdans är en utmärkt aktivitet på både möhippa och svensexa. Selina är en professionell magdansös med över 10 år erfarenhet av att arrangera grupplektioner med magdans. Att gifta sig är ett stort steg i livet och alla minnen kring detta steg bör vara oförglömliga. Se därför till att boka ett riktigt proffs till er möhippa eller svensexa. För referenser se längst ner.

Erbjudande!

Boka en möhippa eller svensexa med Selina och hedersgästen får 10% rabatt på en bröllopsshow!*

*Gäller tillsvidare och kan ej kombineras med andra erbjudande

Möhippa svensexa

Magdans på möhippa

Har du blivit utsedd att planera en möhippa i Malmö?

Låt oss ge dig ett hett tips för en annorlunda möhippa som passar hela tjejgänget – magdans på möhippa!

När man planerar en möhippa är det viktigt att man väljer en aktivitet där hela gruppen kan delta oavsett ålder, där den blivande bruden får stå i centrum och framförallt en aktivitet som blir ett glädjefyllt minne. Därför är magdans på möhippan ett perfekt alternativ!

Att dansa  en sensuell kvinnlig dans som magdans på möhippan brukar locka fram mycket fniss och leenden bland tjejerna.

Magdansös Selina har ett superkul och enkelt dansprogram för möhippa (inga tidigare danskunskaper behövs).

Men det bästa av allt är faktiskt att den blivande bruden sedan har bilder på sig själv i en vacker magdansdräkt – ett oslagbart minne.

Ni dansar i en dansstudio i centrala Malmö (Bergsgatan 29).

Dansstudion rymmer 30 dansare och har en lång spegelvägg.

Det finns duschar och ett litet kök om ni vill förbereda några drinkar och snacks före eller efter magdansen.

Möhippan kan även hållas hos er. Om Selina ska komma till er så tillkommer reseerättning.

Magdansös Selina tar med sig magdansmusik, färgglada höftsjalar åt deltagarna och en vacker lyxig magdansdräkt (beroende på paket).

Magdansdräkten ska hedersgästen bära under er möhippa. Selina tar alltid med sig mer än ett alternativ så att magdansdräkten med all säkerhet passar den blivande bruden.

När hon står där i glimrande paljetter med sina vänner i färgglada sjalar är det ett utmärkt tillfälle att ta minnesvärda bilder!

Om ni väljer att boka Sultanpaketet så ingår det dessutom en show i magdans med magdansös Selina efter magdanslektionen.

Magdansös Selina uppträder då i full magdansdräkt för gruppen och avslutar med att bjuda upp den blivande bruden på en liten dans.

Att se ett proffs uppträda med magdans är en häftig upplevelse som hela gänget kan uppleva ihop. Perfekt tillfälle att filma & fotografera.

Magdans på svensexa

Magdans är en dans med många feminina rörelser. Den benämns ofta som en kvinnlig dans. Faktumet är att det faktiskt finns grenar inom magdansen (som folkloriska danser) som är maskulina.

Men för att svensexan ska bli extra rolig så har magdansös Selina satt ihop ett program där deltagarna för lära sig de mest feminina rörelserna.

Danssalen vi dansar magdans i är stor nog för att rymma 30 deltagare, med en lång spegelvägg.

Det finns omklädningsrum och duschar samt ett litet kök där man kan förbereda dricka och snacks innan lektionen om så önskas.

Bästa klädseln för deltagarna är barfota med bekväma mjukisbyxor eller shorts och t-shirt/linne.

Om det ingår en magdansshow i ert paket så avslutar magdansös Selina lektionen med att uppträda för gruppen.

Hon bjuder då upp den som ska gifta sig på en avslutande dans till flörtig fiol och fräcka trumslag.

Ett perfekt tillfälle för resten av gruppen att spela in en video som minne. Så glöm inte kameran!

Om det ingår i det paket för svensexa som ni valt så tar magdansös Selina med sig höftsjalar till deltagarna och magdansdräkt till den blivande brudgummen.

Orientalisk magdansdräkt i större storlek kan ordnas till den som ska gifta sig – bilder att minnas för livet!

Så länge det är en grupp med män som verkligen vill dansa magdans som en kul aktivitet för att fira sin väns kommande giftemål, så kan Selina hålla en svensexa med magdans.

Notera dock att respektlöst eller olämpligt uppträdande mot magdansösen inte kommer att tolereras och svensexan avslutas då omedelbart. Bokaren återbetalas inte för avbruten svensexa.

Tjejkväll med magdans

Gör något roligt med dina tjejkompisar, arrangera din egen privata magdanslektion på på din fest!

Varför inte arrangera en orientalisk afton av det med orientalisk mat och musik där du och dina väninnor klär er i orientaliska kläder? Ett vinnande koncept!

Maila Selina för att boka en tjejkväll med magdans: info@selinasevil.se

Villkor & FAQ

Resekostnad

Resekostnad tillkommer när Selina ska komma till er för att hålla en möhippa eller svensexa. Taxi inom Malmö stad, och utanför Malmö reser vi oftast med tåg och buss samt flyg om avståndet kräver det. Inom Malmö C är kostnaden fr 59kr (kan variera beroende på tid och avstånd).

Bokningar utanför Malmö

Du kan boka magdans på möhippa eller svensexa med Selina i olika städer.Det står specificerat under varje möhippapaket i vilka städer eller vilken region paketet är tillgängligt. Om ni bor utanför Skåne och vill boka Selina är Sultanpaketet tillgängligt.

Avbokning

Ni kan avboka utan kostnad fram tills 14 dagar innan bokningens datum. Vid senare avbokningar debiteras ni fullt pris. Då det återstår väldigt lite tid att kunna planera in en ny bokning och arbetstillfället för magdansösen går förlorat.

Betalning

Betalning sker kontant på plats innan möhippan eller svensexan, via förskottsfaktura eller insättning på bg i förskott. Alla priser är inklusive moms och är exklusive eventuella resekostnader. Om betalning ej utförs enligt överenskommelse så lämnas ärendet över till Inkasso.

Filma & fotografera

Det är helt okej att både fotografera och filma. Om media ska närvara vill magdansösen bli informerad om detta i förväg och även vart materialet kommer att publiceras. Ni får gärna maila oss ert material från showen efteråt. Som uppskattning när vi får fint material skickat till oss så erhåller ni rabatt nästa gång ni bokar magdans hos oss.

Förberedelser

Om möhippan ska vara hos er så är det viktigt att ni frigör så mycket utrymme som möjligt. En god dansyta gör att magdansösen kan använda sig av fler rörelser och bidrar till en mer varierad danslektion på möhippan. Dämpa belysningen något i lokalen. Rengör och sopa dansytan om det spillts drinkar, krossats glas eller dansats med skor när det är blött väder ute. Ställ även ett glas vatten vid sidan om scenen/dansgolvet. Svensexor hålls endast i danssalen.

Storlek på dansdräkt

Om ni bokat ett paket som innehåller att den blivande bruden eller brudgummen får dansa i en magdansdräkt så är det viktigt ni anger storlek. Selina tar med sig olika alternativ och säkerhetsnålar så att bruden eller brudgummen känner sig bekväm och allt sitter som det ska när ni dansar magdans.

Möhippa hos er

Om möhippan ska hållas hos er så anländer magdansösen kort innan möhippan ska börja, normalt 10-15 minuter innan. Hon behöver då ett rum, gärna med en spegel, där hon kan byta om och säkert förvara saker. Svenskor hålls endast i danssalen.

Ge dricks

Dricks är ett vanligt sätt att visa uppskattning för en magdansös och det tas gärna emot under magdansshowen om det ges på ett respektfullt sätt. Exempelvis traditionell ”money shower”, en metod från Mellanöstern där sedlarna kastas över magdansösen under dansen. På fester där hedersgästen överraskas med magdans brukar många förbereda sedlar som denne kan dricksa med. Dricks kan även överlämnas när showen, möhippan eller svensexan är slut.

Referenser

Blir alltid inspirerad av Selinas dans. Hon gör att jag vill utvecklas. Man kan fylla en bok med kunskap om orientalisk dans baserat på det hon säger på lektionerna. Det har jag gjort under flera år. Det är tydligt att det är Selinas mål att hennes elever ska kunna utvecklas på bästa sätt till de magdansöser de vill bli. Humor, kunskap och ödmjukhet gör att jag stannar på Dansöz.
Alva Accu
Elev på fortsättningsnivå / Selinas elev sedan 2010
Jag har träffat en hel del orientaliska dansare. Men Selina Sevil tillhör en liten grupp av orientaliska dansare som jag valt att utöka mina danskunskaper hos. Hos Selina tränade jag balans och att lugna min dynamiska dans. Selina som en av de få dansarna, som har elegansen, den feminina charmen och hög teknik. Ser med glädje fram emot att fortsätta ta danslektioner av Selina.
Asia Maciejewska
Professionell magdansös och orientalisk danslärare / Danmark - Polen

Läs fler referenser

Shoppa i Selina’s Bazaar

Precis som i den klassiska arabiska sagan ”Tusen och en natt” öppnar vi våra dörrar med frasen: ”Sesam öppna dig!” Välkommen till vår värld av glitter. Läs mer

Anmäl dig till magdanskurser

Magdans är en utmärkt motionsform, vackert att titta på och roligt att lära sig. Anmäl dig till våra kurser, privatlektioner och workshops i Malmö. Läs mer

Boka magdans

Planerar du en företagsfest, födelsedag, möhippa eller bröllop? Låt orientalisk dans sätta guldkant på ditt event. Boka en show med en professionell magdansös. Läs mer