Magdans på möhippa

Möhippa i Malmö

Låt oss ge dig ett hett tips för en annorlunda möhippa som passar hela tjejgänget – magdans på möhippa! När man planerar en möhippa är det viktigt att man väljer en aktivitet där hela gruppen kan delta oavsett ålder, där den blivande bruden får stå i centrum och framförallt en aktivitet som blir ett glädjefyllt minne. Därför är magdans på möhippan ett perfekt alternativ!

Roligt och enkelt program

Att dansa  en sensuell kvinnlig dans som magdans på möhippan brukar locka fram mycket fniss och leenden bland tjejerna. Magdansös Selina har ett superkul och enkelt dansprogram för möhippa (inga tidigare danskunskaper behövs). Men det bästa av allt är faktiskt att den blivande bruden sedan har bilder på sig själv i en vacker magdansdräkt – ett oslagbart minne.

Danslokal

Ni dansar i en dansstudio i centrala Malmö (Bergsgatan 29). Dansstudion rymmer 30 dansare och har en lång spegelvägg. Det finns duschar och ett litet kök om ni vill förbereda några drinkar och snacks före eller efter magdansen. Möhippan kan även hållas hos er. Om Selina ska komma till er så tillkommer reseerättning.

Paket för möhippa

Magdansös Selina tar med sig magdansmusik, färgglada höftsjalar åt deltagarna och en vacker lyxig magdansdräkt (beroende på paket). Magdansdräkten ska hedersgästen bära under er möhippa. Selina tar alltid med sig mer än ett alternativ så att magdansdräkten med all säkerhet passar den blivande bruden. När hon står där i glimrande paljetter med sina vänner i färgglada sjalar är det ett utmärkt tillfälle att ta minnesvärda bilder!

Om ni väljer att boka Sultanpaketet så ingår det dessutom en show i magdans med magdansös Selina efter magdanslektionen. Magdansös Selina uppträder då i full magdansdräkt för gruppen och avslutar med att bjuda upp den blivande bruden på en liten dans. Att se ett proffs uppträda med magdans är en häftig upplevelse som hela gänget kan uppleva ihop. Perfekt tillfälle att filma & fotografera.

Tjejkväll med magdans

Gör något roligt med dina tjejkompisar, arrangera din egen privata magdanslektion på på din fest!

Varför inte arrangera en orientalisk afton av det med orientalisk mat och musik där du och dina väninnor klär er i orientaliska kläder? Ett vinnande koncept!

Maila Selina för att boka en tjejkväll med magdans: info@selinasevil.se