Magdansös

Selina Sevil

Magdansös Selina Sevil – Svensk magdansstjärna

Professionell Magdansös – Internationell Artist & Danslärare – Domare i internationella dansmästerskap

På denna sida finner du Selinas egen berättelse om hennes karriär som dansare följt av hennes utbildning, kompetens, meriter, höjdpunkter och referenser.

En dröm om magdans

Hur blir en svensk tjej en internationell magdansös? Selina berättar själv om sin resa med en annorlunda uppväxt, drömmar och spådomar. Hon trodde aldrig hon skulle få leva sin dröm.

Hur en svensk tjej blev en internationellt känd magdansös

När jag växte upp i södra Sverige hade jag ingen aning om att jag skulle bli en professionell magdansös. Speciellt inte en magdansös som upträdde i Mellanöstern. Jag har alltid älskat magdans och gymnastik men precis som för många andra såg jag det bara som en hobby.

Dansade magdans i hemlighet

Min första kontakt med orientalisk dans var när jag som barn bodde hos en familj från Palestina. Jag föll för musiken och dansrörelserna, började samla låtar och dansa framför spegeln i hemlighet. Om jag träffade någon som kunde dansa magdans så bad jag dem lära mig rörelser. Men jag vågade aldrig visa mina “danskunskaper” – det var min hemlighet.

Första dansjobbet som magdansös

Som barn och tonåring jag uppträdde jag med olika danser men aldrig orientalisk dans. Jag var för blyg. Det var inte förrän jag besökte en restaurang med ett öppet dansgolv, som jag dansade magdans framför människor för första gången. Erbjöds då mitt första dansjobb.

Började uppträda i Turkiet

Jag tillbringade därefter flera sommarhalvår bosatt i Turkiet, där jag lärde mig turkisk magdans. En manager upptäckte mig och kort efter det stod jag på scen som magdansös på flera 5-stjärniga hotell. Intresset för magdans växte till en passion, ett yrke och en livsstil.

Selina på plåtning i Malmö.

Magdansös Selina, plåtning i Malmö.

Selina på scen i Sverige.

Magdans med slöjor.

Kämpade med magdansen i Sverige

Strax efter att jag avslutat min utbildning i designteknik började jag resa till olika länder och ta lektioner i magdans av stjärnor från Mellanöstern, Europa och USA. Jag hade fortfarande ingen aning om hur viktig den orientaliska dansen skulle bli i mitt liv.

Om jag hade vetat hur magdans skulle förändra mitt liv….

Jag började inom kort uppträda som magdansös regelbundet med mer än 10 shower i veckan. På bara några år hade jag mer än 1000 föreställningar på restauranger. För att inte tala om oräkneliga föreställningar på bröllop, festivaler och andra evenemang.

Listan över scener var lång och varierade från; orientaliska restauranger till slott där jag bla uppträdde för Sveriges prins, till stora teatrar i Kina. Samtidigt förälskade jag mig i flera andra orientaliska dansstilar från Egypten, Libanon och Gulfen.

Undervisa i magdans var något som kom naturligt. Efter att jag 2007 varit anställd på 7 dansskolor startade jag en egen dansskola. Jag hade oftast nio klasser i veckan. Samtidigt undervisade jag utomlands på magdansfestivaler.

Jag blev inbjuden till magdansfestivaler i Polen, Danmark, England, Tyskland, Turkiet, Marocko, och Kina.

I Sverige ledde jag showengruppen Turkish Delight och var mentor till danslärare och professionella magdansöser. Mina elever brukar beskriva mig som inspirerande, kunnig, ödmjuk – och lite galen. Jag älskar att undervisa – det är en passion!

Jag har jobbat hårt med att sätta orientalisk dans på kartan i Sverige. Förutom att driva en dansorganisation som främjar orientalisk dans så har jag har organiserat flera dansresor till Turkiet. Jag har arrangerat föreläsningar, workshops med kända dansare och utbildat skolbarn.

Passionen tog mig utomlands

Under åren har jag flera gånger intervjuats i ledande svenska medier. Jag skapade även Sveriges första internetbaserade magdansforum och webshop med magdanskläder – Selina’s Bazaar (se menyn). Sedan 2007 har jag även drivit den största svenska bloggen om magdans.

Jag har haft fullt upp, men har fortfarande lusten att göra mer, lära mig mer och dansa mer. Söker ständigt nya kunskaper.

Jag påbörjade en diplomerande utbildning i egyptisk dans och musik i England. Utbildningen gavs av den världsberömda egyptiska musikern Hossam och Serena Ramzy.

Jag beviljades (som första magdansös i Sverige) ett stipendium av Konstnärsnämnden för att forska i dans från Gulfen.

Hittills har jag uppnått många mål och drömmar som jag aldrig trodde var möjligt att nå. Jag känner mig välsignad. Många gånger tänkte jag; det kan bara inte bli bättre än så här. Jag hade så fel.

2012 besökte jag Dubai och kom i kontakt med en manager som erbjöd mig en chans att göra audition för en av Mellanösterns bästa artistagenturer för magdansöser & sångare. Jag var redo att tacka nej eftersom det skulle innebära att jag skulle resa till Libanon för flera månaders dansträning och ändå inte garanteras något. Jag var rädd, rädd för att resa ensam till ett land så osäkert som Libanon beskrevs i svensk media och… Tänk om jag skulle misslyckas?
Selina står modell för Selina’s Bazaar i Dubai.
magdans i dubai

Selina står modell för Selina’s Bazaar i Dubai.

Vägen till dans i Mellanöstern

Men sen hände något oförutsett. Mina vänner bokade mig en tid för hos en spådam i Sverige på min födelsedag. Utan att veta något om agenturen i Beirut eller mig (inte ens mitt eller mina vänners namn) så sa spådamen:

“Du har blivit ombedd att träna och uppträda utomlands, tacka inte nej, du kommer att få en hel del kontrakt, jag ser dig dansa i ett gyllene palats och jag ser dig dansa på en stor tv-skärm för en enorm publik. Du är en dansare och du måste åka”.

Så galen och vidskeplig som jag var så reste jag till Beirut där jag tränades av magdansöser i två månader. Hade audition för flertalet managers från de största 5-stjärniga eventen i Mellanöstern.

En månad senare när bilen stannade utanför det första hotellet jag fick ett kontrakt på i Tunisien så reste sig allt hår på mina armar rakt upp. Namnet på hotellet var “Le Palace” (Palatset på franska) och inrett helt i guld.

Några månader senare stod jag på scen i Irak för 1600 personer och en av väggarna i den stora balsalen hade byggts till en enorm tv-skärm. När jag snurrade på scenen såg jag mig själv precis som spådamen hade sagt: “dansandes på en stor tv inför en enorm publik”. Klippet finns på min youtubekanal.

Selina uppträder i Irak.

Selina med en av hennes tränare i Beirut precis efter audition 2013.
Selina blir utburen på ett marockanskt bröllop i Tunisien.

Karriären tog fart

Sen dess har jag uppträtt på de mest extravaganta eventen i Mellanöstern. Öppnat scenen för arabiska megastjärnor som Fares Karam, Cheb Khaled, George Al Rassi, Mohamas Abed Jabbar, Sattar Saed och Hatem Al Iraqi och uppträtt för kungligheter, shejker och politiker.

Med shower varje natt i olika länder som Libanon, Förenade Arabemiraten, Tunisien, Marocko, Jordanien, Oman, Irak till och med Nigeria ändrades orientalisk dans mitt liv igen.

Jag är lyckligt lottad som får se världen och växa som magdansös bland fantastiska artister i Mellanöstern. Dessutom har jag blivit vän med magdansöser från hela världen, och fått danskollegor som Sabriye Tekbilek som varit min mentor på min resa mot att vara en professionell magdansös i Mellanöstern.

Idag reser jag runt i Mellanöstern och uppträder. Jag undervisar så mycket jag hinner i Sverige och på internationella festivaler. Mina väskor är packade, vem vet vart jag dansar imorgon. Om du vill hänga med på min dansresa så kan du följa min magdansblogg och min Instagram.

Innan jag avslutar min historia vill jag nämna ett par ord till alla uppkommande magdansöser.

”Kom ihåg att alla professionella magdansöser var en gång nybörjare. Var inte rädd för den framtid dansen kan ge dig. Ta chanser, res, utvecklas, var ödmjuk och njut av resan.”

/ Selina Sevil

Selina uppträder på megasjtärnan Cheb Khaleds konsert.
Selina med irakiske megakändisen Mohamed Abed Jabbar i Irak.

Att utbilda sig till magdansös

Att utbilda sig till professionell magdansös är en krokigare väg än att utbilda sig inom många andra dansformer. Det finns inga universitet eller en självklar väg till en fullständig utbildning. Dansen har många namn, den kallas magdans, egyptisk dans, turkiska dans, orientalisk dans, dans från Mellanöstern, arabisk dans och på arabiska – raqs sharqi.

Enligt experter är dansformen mycket gammal. Faktiskt den äldsta dansformen i världen. Orientalisk dans fördes vidare från de äldre kvinnorna i familjen till de yngre och varierade i utförande från by till by och land till land. Orientalisk dans har rötter äldre än de största världsreligionerna.

Trots att  orientalisk dans har en djup historik och en världsomfattande popularitet är den den tyvärr fortfarande inte en konstform som en dansare kan studera och få ett diplom från ett universitet. Som en kandidatexamen eller en mastersexamen. Vilket är möjligt i klassiska västerländska danser som balett, eller modern dans.

Detta gör att vägen till att bli en professionell dansare inom orientalisk dans på motsvarande nivå är svårare. Varje orientalisk dansare måste söka efter sin egen väg till en orientalisk dansutbildning. Hon måste studera mer än rörelserna, som historian, musiken och kulturen kring dansen.

Hon måste resa mycket, läsa mycket och uppleva den orientaliska dansen i sin traditionella miljö. Och precis som alla professionella dansare måste hon spendera många timmar på sin dansträning i dansstudion. Allt på egen bekostnad.

Med det sagt förstår man att hitta rätt lärare i orientalisk dans inte alltid är lätt, och att nivån mellan orientaliska danslärare och professionella magdansöser varierar stort. Selina insåg vikten av en bra dansutbildning i början av sin karriär. Hon tog stolthet i att år efter år arbeta hårt, resa till världens olika hörn för att samla in kunskap från kända magdansöser, för att bli kunna bli den magdansös hon är idag.

Plåtning i Malmö 2014.
Plåtning i Malmö 2014.
magdans i malmö
Plåtning i Malmö 2014.

Selinas utbildning i orientalisk dans

På hennes väg till att bli en professionell magdansös tog hon lektioner av massvis med orientalisk danslärare och mästare. Förutom dessa gick Selina följande utbildningar.

2010-2012: Drumzy School of Dance i England
Ubildning i orientalisk dans för avancerade magdansöser, lärare och professionella artister. En diplomerande utbildning i egyptisk dans och musik i England. Utbildningen gavs av den världsberömda egyptiska musikern Hossam & magdansösen Serena Ramzy.

2011: Jawaad – institut för orientalisk dans i England
Kurs för professionella dansare.

2013: Träning på artistagentur i Libanon
Tränades i orientalisk dans av en danstränare, som endast tränar dansare professionellt verksamma magdansöser i Mellanöstern.

Selinas utbildning har gjort henne till en graciös magdansös som har en känsla för rytm och musik, samt en kreativ förmåga att uttrycka sig genom rörelse. Hon har en stor erfarenhet att arbeta i team med andra artister. Hon är skicklig på att improvisera kroppsrörelser till livemusik som uttrycker känslor och berättelser.

Selina i Beirut.

Selinas danslärare

Nedan följer ett urval av de lärare Selina utbildat sig hos inom orientalisk dans och musik. Hon har valt att nämna just dessa lärare över andra eftersom de lämnade ett stort intryck på hennes dans och de var lärare som gjorde att hon växte som dansare.

Sheeren (Tjeckien)
Nour (Russia – Egypten)
Tito Seif (Egypten)
Ahmed Fekry (Egypten)
Khaled Mahmoud (Egypten)
Randa Kamel (Egypten)

Aziza (Kanada)
Suraiya (Polen)
Sadie (Amerika)
Marta Korzun (Ukraina)
Alla Kushnir (Ukraina)
Serena Ramzy (Brasilien)
Warda (Brasilien – UAE)

Fifi Abdou (Egypten)
Badriyah (Tjeckien)
Aida Nour (Egypten)
Sema Yildiz (Turkiet)
Didem Kinali (Turkiet)
Hossam Ramzy (Egypten)

Selina i Libanon 2013.

Kompetens

Kompetens som orientalisk dansare.

 • Har en bra känsla för rytm och timing.
 • Besitter god balans, hållning och smidighet.
 • Utför väl isolerade, mjuka och skarpa rörelser.
 • Hög teknisk danskompetens och fysisk förmåga.
 • Utmärkt förmåga att samordna kroppsrörelser.
 • Kunskap om dansens historia, moderna, klassiska dansstilar.
 • Kan använda flera typer av dansredskap.
 • Förståelse för orientalisk musik; rytmer, struktur och instrument.
 • Förmåga att dansa till levande musik med improviserad dans.
 • Koreografera dansrutiner av hög standard för elever.
 • Träna professionella orientaliska dansare för  tävlingar.
 • Förmåga att inspirera med passion och kreativitet hos eleverna.
 • Erfarenhet av att dansa på film, klubbar, teatrar och mässor.
 • Att döma i internationella mästerskap i orientalisk dans.
 • Leverera roliga, strukturerade och välplanerade dansevenemang.
 • Hantera fullständig administration för en dansorganisation.
 • Erfarenhet av att turnera som frilansdansare i Mellanöstern.
 • Erfarenhet av att designa orientaliska danskläder.

Studioplåtning i Malmö 2012.

Selina som danslärare

Selina har en fantasifull och uppfinningsrik inställning till undervisning i  magdans. Hon har naturligt höga nivåer av energi, en sprudlande personlighet och ett stort intresse för orientalisk dans. Som någon som har åtagit sig att få varje elev att maximera sin danspotential, går hon den extra milen för att uppnå resultat.

Som en sann professionell magdansös anstränger hon sig för att förstå de individuella behoven hos sina elever och arbetar hårt för att ta fram deras inre potential. Selina inser att ingen elev kan lyckas utan stöd och därför går hennes metod ut på att vägleda dem på alla sätt som hon kan. Hon brukar planera, förbereda och leverera välgjorda och skräddarsydda danslektioner som utvecklar elever på olika nivåer. På hennes dansskola använder hon olika undervisningsmetoder för att få ut det bästa av sina elever.

Selina har undervisat i orientalisk dans på många dansskolor och organisationer i Sverige. Hon har också bjudits in till flera länder för att utbilda orientaliska dansare på dansfestivaler.

Plåtning för magdanskläder i Dubai 2015.

Här har Selina undervisat

Nedan följer ett urval av event där Selina Sevil har undervisat i orientalisk dans. Selina har även undervisat på mängder av privata evenemang som möhippor och liknande.

Fantasia Festival (England)
Danish Open Bellydance (Danmark)
Denmarks magdansskola (Danmark)
Euro Raks Festival (Polen)
Khan-El-Khalili Festival (Tyskland)
Jwaad Festival (England)
Egyptian Feever Festival (Polen)

AAOD organization (Danmark)
Dansöz dansskola (Sverige)
Forum Gym (Sverige)
Ataturk organisation (Sverige)
Salsa Sabrosa dansskola (Sverige)
Malmö sjukhus (Sverige)
Malmö stadshus (Sverige)

Orientaliskt danscenter (Sverige)
Studieförbundet V(Sverige)
Lady Fitness Center (Sverige)
Layali dansskola (Sverige)
Belly Dance China (Kina)
Cafe La Danse (Dubai)
Malmös grundskolor (Sverige)

Meriter & Höjdpunkter

Selina har uppträtt med magdans i över 10 år. Hennes shower har förgyllt slott i Sverige och teatrar i Kina. För att inte tala om alla shower på 5-stjärniga event i Mellanöstern med arabiska kändisar. 

Om ni letar efter en professionell magdansös som ska uppträda på ert event eller en kunnig instruktör inom orientalisk dans så har ni  hittat rätt.Selinas dansutbildning, enastående meriter, höga teknik och trollbindande charm är en oslagbar kombination!

Selina är sedan 10 år tillbaka utan tvekan den mest bokade magdansösen i Sverige!

Med kurvorna på de rätta ställena, en djup kunskap inom orientalisk dans och en imponerande meritlista med undervisande och uppträdande runt om i världen, förbereder sig svenskfödda Selina Sevil för att erövra den orientaliska dansvärlden.

En exotisk blandning av traditionella dansrörelser från Mellanöstern, de senaste ”haute couture magdansdräkterna” och svensk skönhet gör hennes framträdanden oförglömliga.

Med sin exceptionella talang och genuina passion för sin konstform samt en lång lista med framträdande för kungligheter, framstående politiker och kändisar har Selina Sevil har blivit en av de mest erkända och eftertraktade magdansöserna i Skandinavien.

Selina i Libanon 2013.

Höjdpunkter i Selinas karriär som orientalisk dansare

Nedan har kan du se de uppträdandena i Selinas karriär som hon är mest stolt över. Förutom dessa har Selina uppträtt på mängder av privata fester och event.

På slott för Sveriges prins Carl Philip, Sverige
Konsert med algeriska Cheb Khaled, Danmark
Konsert med stjärnan George Rassi, Tunisien
Konsert med stjärnan Fares Karam, Tunisien
Konsert med turkiska stjärnan Intizar, Sverige
Konsert med irakiska Shatha Hassoun, Sverige
Konsert med irakiska Hatem-Al Iraqi, Sverige
Konsert med Malmös symfoniorkester, Sverige
Konsert med irakiska Mohamed Abd Jabbar, Irak
Konsert med irakiska Saed Sattar, Irak
För kungligheter i Oman
För ministrar från Armenien i Dubai
5-stjärniga hotellet Rotana i Arbil.

5-stjärniga hotellet Le Palace, Tunisien
5-stjärniga hotellet Thalasso, Tunisien
5-stjärniga Galaxy Hall, Irak
5-stjärninga Zeus, Irak
5-stjärninga hotellet Marti, Turkiet
5-stjärninga hotellet Turban Palace, Turkiet
Bellydance China Festival, Kina
Casino Cosmopol, Sverige
Kervansaray Marmaris, Turkiet
Julshow med Danne Stråhed, Sverige
5-stjärniga hotellet Mövenpick, Dubai
5-stjärninga hotellet Crown Plaza, Dubai
5-stjärniga hotellet Shangri-La i Oman

Selina i Dubai 2012.

Plåtning i Sverige 2014.

Höjdpunkter i Selina’s karriär som orientalisk dansare

Nedan finner du de höjdpunkter i Selinas orientaliska danskarriär som hon är mest stolt över.

Domare på Danish Open Bellydance
Omskriven i tidningen Kvällsposten
Intervjuad av svensk radio P4
Representeras av libanesisk artistförmedling
Uppträdde för Emiratiska shejker, Dubai
Uppträdde för ministrar från Kazakstan, Dubai
Skrev Sveriges största magdans blogg
Omskriven i turkisk tidning 2011
Domare i polska dansmästerskap
Arrangerat flera dansresor till Turkiet
Erhållit stipendium av Konstnärsförbundet

Representant på ”Bellydance China”
Grundade en orientalisk Webshop
Grundat Sveriges magdansforum
Dansat i musikvideo med Khaled El Masri
Grundat Dansöz Dansskola
Dansat i musikvideo med Hamid Aziz
Modell för magdansdirekt i England
Omskriven i dansk tidskrift 2013
Omskriven i norska tidningar 2014
Omskriven i tysk media 2010

Plåtning i Sverige 2014.

Referenser

Boka en kvalificerad magdansös

I en djungel av hemsidor med otillräcklig information, icke fungerande länkar och oseriösa annonser är det inte det lättaste.

Därför har Selina referenser på hemsidan. Nedan kan du läsa rekommendationer från elever, professionella magdansöser, brudpar och arrangörer av orientaliska dansfestivaler. Att införa mystiken från Orienten på ditt nästa event med orientalisk dans är en fantastisk idé!

Selina är en underbar dansare och artist. Det var ett nöje att ha henne som danslärare och artist under "Egyptian Fever Festival" 2010 i Polen. Eleverna älskade hennes workshops och publiken var helt förtrollade av hennes charm. Härlig scennärvaro, bra teknik och söt personlighet - Jag kan definitivt rekommendera henne som en mycket bra magdansartist och magdanslärare.
Suraiya Ibrahim
Internationell professionell artist & lärare, multipristagare, certifierad koreograf och jurymedlem vid internationella magdanstävlingar / Suraiya Dance Academy
Sen Jag var liten har jag alltid älskat magdans. Jag flyttade från Eskilstuna till Malmö 2008 bara för att jag hittade Dansöz - den bästa magdansskolan och Selina Sevil - en otroligt duktig och professionell magdansös. Dansresan med Selina och hennes elever till Turkiet var en dröm för mig,en vecka full med nya uppleverser o massa magdans. Som lärare tycker jag Selina är noggran med hur hon lär ut magdans och gör det så det känns bekvämt o dansa i grupp. Jag är så otrolig tacksam för dem 3 åren hos Selina med massa skratt, kärlek och dans. Allt jag lärt mig och alla fina människor jag träffat från dansen. Bästa åren i mitt liv !
Magdansös Stella
Professionell magdansös i Los Angeles
Vi bokade Selina till en 50 års fest. Showen var av internationell klass och vi fick mycket beröm av våra 80 gäster som gillade vårt val av henne som artist! Välj Selina på grund av hennes proffsiga bemötande vid bokning och framförallt hur överraskad man blev av hennes show, fick mycket mer än vi trodde!
Birgitte Ek
Bokade Selina till 50-års fest
Blir alltid inspirerad av Selinas dans. Hon gör att jag vill utvecklas. Man kan fylla en bok med kunskap om orientalisk dans baserat på det hon säger på lektionerna. Det har jag gjort under flera år. Det är tydligt att det är Selinas mål att hennes elever ska kunna utvecklas på bästa sätt till de magdansöser de vill bli. Humor, kunskap och ödmjukhet gör att jag stannar på Dansöz.
Alva Accu
Elev på fortsättningsnivå / Selinas elev sedan 2010
Jag har träffat en hel del orientaliska dansare. Men Selina Sevil tillhör en liten grupp av orientaliska dansare som jag valt att utöka mina danskunskaper hos. Hos Selina tränade jag balans och att lugna min dynamiska dans. Selina som en av de få dansarna, som har elegansen, den feminina charmen och hög teknik. Ser med glädje fram emot att fortsätta ta danslektioner av Selina.
Asia Maciejewska
Professionell magdansös och orientalisk danslärare / Danmark - Polen
Vårt bröllop hade arabiskt tema och vi bokade en magdansshow som underhållning. Selina bjöd på en show som gästerna nog aldrig kommer att glömma. Danserna och musiken var mycket varierande, låtvalen var perfekta och samspelet med vår DJ fungerade mycket bra. Vi kan verkligen rekommendera er att boka Selina. En mer professionell magdansös hittar ni inte i Sverige.
Sarah & Mikael
Bokade Selina till sitt bröllop 2013
Vi på VIP - Very Important Persians & Lamborghini group har vid flera tillfälle anlitat Selina Sevil för att uppträda med magdans på våra event på Casino Cosmopol för att hon är proffsig och levererar en exklusiv nivå av dans som passar till vårt koncept och varumärke. Vi kan varmt rekommendera Selina Sevil som en utmärkt magdansös.
Armand Rouhi
VD / VIP - Very Important Persians
Jag har haft nöjet att två gånger bjuda in Selina Sevil till Layali Orientaliska Dansakademi i Stockholm för att hålla workshops och uppträda. Det var verkligen ett lyckokast! Selina är både en fantastisk artist och en fenomenal pedagog, en kombination som inte är så vanlig. Både kursdeltagarna och publiken var lyriska, och vi är många som hoppas att hon kommer tillbaka snart!
Ann Larsson
Professionell magdansös, lärare i orientalisk dans & ägare av dansskolan Layali / Layali Orientaliska Dansakademi
Jag har länge följt Selina på hennes blogg och annan media för att finna ny inspiration och vägledning inom magdansen. Så när Selina kom till Stockholm 2014 var jag överlycklig och gick självklart alla hennes workshops. Som lärare och dansare så är hon otroligt innovativ, kreativ och personlig. Jag utvecklade min dans avsevärt bara under dessa klasser och fick inblick i helt nya sätt att använda såväl props som danssteg. Ser fram emot att kunna ta fler klasser för Selina i framtiden!
Asta Karjalainen
Professionell magdansös
Selina dansade in som ett överrasknings-moment i vår julshow på Danne Stråheds loge 2014. Vacker, ödmjuk och superproffsig trots sin unga ålder! Hon trollband både publiken och oss i ensemblen med sin fantastiska kroppskontroll och karisma. Selina är otroligt begåvad och jag kan varmt rekommendera henne!
Jennie Rosengren
Selina är en av de bästa danslärare jag har dansat för. Hon är alltid pigg och glad och vet exakt hur man ska driva mig till att göra mitt allra bästa på varje danslektion. Jag har tagit flera privatlektioner och terminskurser med henne och alltid gått ut med ett leende på läpparna. Kan speciellt rekommendera Khaleegy dansklasserna, de är grymma!
Styrelsen för AAOD, är mycket glada över att Selina kom till Århus, Danmark en helg för att undervisa. Alla deltagare var mycket nöjda med workshopsen. Selina är en underbar dansare och artist, och hon är mycket professionell som dansinstruktör. Dessutom har Selina en riktigt härlig och vinnande personlighet. Allt detta gjorde workshopsen i Århus till en unik upplevelse och vi alla ser fram emot att välkomna Selina till AAOD igen.
Lone Buus, för AAOD
Aarhus Oriental Dance Association

Upplev förstklassig orientalisk dans

Se till att oavsett om du själv vill lära dig orientalisk dans eller om du vill imponera dina gäster med orientalisk dansunderhållning, att du bokar en kvalificerad magdansös. Med mer än 10 års professionell kunskap utav undervisning och uppträdande av  orientalisk dans runt om i världen är Selina Sevil känd för att vara en fantastisk magdansös och dansinstruktör. Om du vill lämna en referens så tas denna varmt emot via mail på info@selinasevil.se.

Shoppa i Selina’s Bazaar

Precis som i den klassiska arabiska sagan ”Tusen och en natt” öppnar vi våra dörrar med frasen: ”Sesam öppna dig!” Välkommen till vår värld av glitter. Läs mer

magdansbutik online

Anmäl dig till magdanskurser

Magdans är en utmärkt motionsform, vackert att titta på och roligt att lära sig. Anmäl dig till våra kurser, privatlektioner och workshops i Malmö. Läs mer

magdanskurser

Boka magdans

Planerar du en företagsfest, födelsedag, möhippa eller bröllop? Låt orientalisk dans sätta guldkant på ditt event. Boka en show med en professionell magdansös. Läs mer

boka magdans