Permanent make up – ska tatuera ansiktet idag!

Åh gud detta kommer göra ont

Jag har tidigare tatuerat ögonbrynen. Det tyckte jag var relativt smärtfritt. För en månad sedan tatuerade jag in en tunn väldigt naturligt svart eyeliner på övre ögonlocken. Det gjorde garanterat mer ont än ögonbrynen. Några dagar senare tatuerade jag läpparna, även där en väldigt naturlig nyans (nästan för naturlig) och det gjorde ONT!!!

I veckan har jag också fått hem en del av de dansredskap jag beställt. Som denna anisiktsslöjan. Bar den på en show i helgen. Man känner sig lite busig med den på. 😉 Tyckte om att använda den, det lär nog bli fler. Fick även hem en svart mask i tyg (superbra när man ska resa för hårda masker går ofta sönder i väskan). Solfjärdar i rosa med påfågelfjädrar på. Så söta. Men jag har ju sålt min rosa dräkt…. Story of my life.

Jag väntar just nu på 16 magdansdräkter från olika designers. Igår beställde jag fjädrar och lim som jag ska fixa mina änglavingar med. Måste visa er dem i ett blogginlägg. De ser så små och ynkliga ut. Hade sett ut som en ”Victorias Secret angel” vars vingar krympt i tvätten. Ha ha ha.

Ska bli kul att få massa nya magdansdräkter. En hel del lär komma på VIP-listan. Alltid nya magdansdräkter som inte passar och om de passar måste jag ”rotera i garderoben” och sälja några andra. Så anmäl dig på VIP-listan nedan för att få mail när saker är till salu.

xoxo Selina

Av | Mar 28, 2017 | Magdans, Scensmink | 0 kommentarer

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Magdansdräkter VIP-lista

De som är med på listan får information om alla dans kläder till salu innan du släpper information på nätet och därför prioriteras.
E-postmeddelandet som du får endast innehålla information om aktuella magdans dräkter och dans till salu. Jag ville inte lämna på din e-postadress och du kan alltid avsluta prenumerationen med ett klick.

magdanskurser

Orientalisk dans fest i Malmö

Till alla magdansälskare där ute kan vi avslöja att vi på Dansöz Dance School just nu spikar de sista detaljerna för vår Hafla - orientalisk dans...
Läs mer
blue belly dance costume

Bitch or bellydancer?

I guess I've changed without knowing it.  Well I mean, I've noticed of curse, but the change developed so slow over many years. I'm sure...
Läs mer

Tar en paus från Facebook!

Jag spenderar mesta delen av tiden här på mitt rum. Jag har "Att göra listor" som är längre än ni kan föreställa er. Facebook distraherar mig för...
Läs mer

Totally in love

So I got myself my first MAC and I'm inlove! I'm so never going back to PC again - ever! I have been waiting to get myself this baby for a long time...
Läs mer
uae bellydance

Jag är en snäll människa, det är jag verkligen

Kanske för snäll ibland. Jag gillar inte att klaga, konfrontationer eller negativ energi. Jag försöker alltid vara trevlig och artig och se det...
Läs mer
magdansös hotell

Min vikt!

Jag har gått ner och upp och upp och ner i vikt de senaste åren. Ofta är det jobbrelaterat och ibland känslomässigt relaterat på så vis att maten...
Läs mer

Dansade magdans för ministrar från Kazakstan

Som alltid i denna artistvärlden här vet jag inte saker förens de inträffar - idag var inte annorlunda. Fick veta att jag hade 2 extra...
Läs mer
slöja magdans

Magdans med silkesslöja

Av alla redskap är silkesslöjan är min absoluta favorit. Magdans med slöja är i allmänhet är vackert att titta på men just magdans med silkesslöja...
Läs mer
magdans orientalisk

Från ett blåsigt Malmö

Funderar på att göra en ny plåtning Jag hade en hårddisk med bilder från alla mina plåtningar sedan jag började dansa magdans. Tyvärr har denna...
Läs mer

Klockan tickar

Jag multitaskar som en galning här borta och försöker få allt gjort - att göra listan bara växer! Min agentur behövde några nya bilder på mig till...
Läs mer

Magdansös Selina på Instagram

[enjoyinstagram_mb]