Tillbaka i danssalen – Droppa in på mina lektioner

Min magdanskurs startade igår

Det kändes bra att vara tillbaka i dansstudion. Träffa de nya eleverna och alla elever jag saknat dansa med. Min kropp är fortfarande ovan vid vissa rörelser. Och ibland känner jag mig stel. Men jag är glad att det är inte syns  i spegeln. Jag ser redan fram emot att undervisa igen nästa vecka. Känner mig helt full av lycka efteråt.

Jag kommer totalt hålla 5 klasser, en varje söndag, den andra blir den här veckan. Hela kursavgiften för fem gånger är 395: -. Men jag har beslutat att även ta emot Drop in. Detta eftersom jag undervisar teknik, så att varje klass är något nytt. Så att alla kan hoppa in. Nybörjare eller fortsätningsnivå.

För att ta en Drop in klass behöver du bara dyka upp på Bergsgatan 29, Söndagar 17.00. Ta med 100:- kontant eller betala med Swish på plats.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Magdans VIP-lista

Those who are on the list get info on all dance clothing for sale before releasing information online and therefore priority. The email you receive will only contain information about current belly dance costumes and dance accessories for sale. I don’t give out your email address and you can always unsubscribe with one click.

Audition för magdansöser i Dubai!

Som vissa av er kanske har sett på...
Läs mer
magdansöser

70 magdansshower i Dubai!

Hej alla vackra! Ikväll är det sista...
Läs mer
dansa khaliji med selina

Det är dags att dansa magdans! 

Nu släpps platserna på hemsidan. Vi...
Läs mer

Klockan tickar

Jag multitaskar som en galning här...
Läs mer

Dagen efter

Vilken saftig titel Ledsen att göra er...
Läs mer

Selina Sevil in Norwegian magazine ”Al Farah”

Woke up today from the mail box on my...
Läs mer

Nedräkning

Det är den 26e här (efter midnatt)....
Läs mer
Malmö magdanskurser

Magdanskurser i Malmö

Galna höstrabatter på våra heta magdanskurser i Malmö!Missa inte våra erbjudande!

Early bird: En rejäl rabatt för dig som bokar din plats innan 1 September – det lönar sig att boka tidigt hos oss!

Studentrabatt: En rabatt som gäller på alla våra kurser för dig som tar med CSN-kortet till första lektionen.

500-kronorsklippet är vår största rabatt som gäller dig som anmäler dig till både ”Slöja & Trumsolo” och ”Turkish Delight” kursen innan 1 September.

Vad väntar du på? Skynda dig att ta del av våra rabatter innan platserna tar slut!

Läs mer

Magdans bootcamp!

Jag satte inga nyårslöfte inför 2015...
Läs mer

Belly dancer Selina at Instagram

[enjoyinstagram_mb]