Boka magdans

Boka magdans med den professionella magdansösen Selina! Välj mellan de fyra showerna nedan. Notera att reseersättning tillkommer. Läs mer i villkoren nedan.

boka-magdans-magdansos

Mini dansshow

Kan bokas i Malmö

 

10 minuters show
Passar små event
Lagom för en mindre publik
Dans med slöja
Klassisk magdans
Kort trumsolodans

1700:-
boka-magdans-med-profesionell-dansos

Klassisk dansshow

Kan bokas i Skåne & Köpenhamn

 

20 minuters show
Perfekt till födelsedag
Show med dansvingar
Klassisk magdans
Magdans till trumsolo
Dans med hedersgästen

2500:-
orientalisk-dans-show

Deluxe dansshow

Kan bokas 2 timmar från Malmö

 

40 minuters show
Kan delas i två set
Max 60 min paus
Perfekt till bröllop
Orientalisk dans med eld
Flera stilar magdans
Arabisk dans med publiken
Explosivt trumsolo

3500:-
festunderhallning-brollop

Gala dansshow

Kan bokas i Norden

 

Flera set samma kväll
Ny dräkt till varje set
Skräddarsytt program
Passar större event
Orientalisk dans med eld
Flera stilar magdans
Magdans med publiken
Explosivt trumsolo

4900:-

Varför boka magdans med Selina?

Boka riktigt bra magdans! Selina är en av de ledande magdansöserna i Sverige. Hon har mer än 10 års erfarenhet av att uppträda med magdans. Som magdansös representeras hon utav en av Mellanösterns toppagenturer för artister. Selina uppträder regelbundet på 5-stjärniga hotell i länder som; Irak, UAE, Oman, Libanon och Tunisien med kända arabiska artister. där har hon uppträtt för presidenter och kungligheter från Sverige och Mellanöstern – hon har till och med uppträtt i Kina!

Tusen & en natt tema

Magin från en magdansös, orientaliska toner spelas i lokalen och belysningen dämpas. Gästerna vrider på sig i stolarna och tittar förväntansfullt omkring. En dörr öppnas. Där står en vacker kvinna med långt hår klädd i glimrande kristaller med ett leende på läpparna. Minuterna som följer får publiken uppleva en magisk magdansshow. Då magdansösen med skira tyger, snabba piruetter och mjuka magrullningar tar över rummets mittpunkt. Magdansösen får sin publika att häpna och fascineras. Applåderna ökar och feststämningen sprider sig. Den orientaliska musiken går i vågor av mystiska toner till mäktiga snabba trumslag. Magdansösen följer dem med höfterna. Musikens tempo och gästernas entusiasm stegrar under finalen. Efter ett dramatiskt avslut lämnar magdansösen dansgolvet. Kvar finns efter en glad publik fylld av energi.

Att boka magdans till en restaurang

Locka nya gäster till din restaurang. Söker du underhållning i form av magdans till restaurang, cafe eller föreningsfester? Om du vill boka magdans på flera datum (exempelvis en restaurang som har magdans varje Lördag) så får du rabatt. Rabatten beror på antalet datum och önskat upplägg. Notera att detta endast gäller när alla datum ges i förväg och kontrakt skrivs. Berätta gärna om ni uppskattar musik och dansstil från något speciellt land ex turkisk musik på en turkisk restaurang eller irakisk musik på en irakisk föreningsfest. Kontakta Selina Sevil på 0704-531090 för frågor. Bokning sker vid ett möte, gärna i er lokal, då kontakt skrivs. Ni får tillgång till högupplösta bilder i digitalt format som ni kan använda till valfri marknadsföring. Selina Sevil delar även er marknadsföring via hennes sociala medier som når ut till +200.000 personer.

Irakisk fest

Tunisien

Libanon

Glasklart

Kina

Maxi Rosengård

Moriskan

Malmö

Turkiet

Följ magdansös Selina Sevil på instagram. Där kan du se fler videos med hennes uppträdande.

Villkor för att boka magdans

Förberedelser

Frigör så mycket utrymme som möjligt. En god dansyta gör att magdansösen kan använda sig av fler rörelser och bidrar till en mer varierad magdansshow. Dämpa belysningen något i lokalen. Rengör och sopa dansytan om det spillts drinkar, krossats glas eller dansats med skor när det är blött väder ute. Ställ även ett glas vatten vid sidan om scenen/dansgolvet.

Resekostnad

Selina reser med taxi inom Malmö stad, och utanför Malmö med tåg, buss samt flyg om avståndet kräver det. Inom Malmö C är kostnaden med taxi från 59kr (kan variera beroende på tid och avstånd). Ni kan också välja att hämta/lämna Selina i Malmö C i egen bil om ni exempelvis har gäster som ändå ska köra förbi det området. Om Selina blir hämtad & lämnad utgår ingen resekostnad.

Show utanför Malmö

Du kan boka magdans med Selina i hela Sverige & Skandinavien. Under varje show ovan står det i vilka område showen är tillgänglig. De kortaste showerna är endast tillgängliga i Malmöområdet och de längre i hela Skandinavien.

Före showen

Magdansösen anländer kort innan magdanshowen ska börja, normalt 10-15 minuter innan. Hon behöver då ett rum, gärna med en spegel, där hon kan byta om och säkert förvara saker.

Boendekostnad

Om det inte finns möjlighet för Selina att resa tillbaka till Malmö direkt efter showen så tillkommer boendekostnad på priset. Exempel: Selina uppträder på ert event i Falun. Sista magdansshowen är kl 00.30-01.30. Det går inga tåg eller flyg till Malmö förens nästa dag 11.30. Lösning: Ni bokar ett rum på ett vandrarhem eller hotell till Selina där hon spenderar natten och reser nästa morgon.

Betalning

Betalning sker kontant på plats innan showen, via förskottsfaktura eller insättning på bg i förskott. Alla priser är inklusive moms och är exklusive resekostnader och eventuella boendekostnader. Om betalning ej utförs enligt överenskommelse så lämnas ärendet över till Inkasso.

Filma & fotografera

Det är helt okej att både fotografera och filma. Om media ska närvara vill magdansösen bli informerad om detta i förväg och även vart materialet kommer att publiceras. Ni får gärna maila oss ert material från showen efteråt. Som uppskattning när vi får fint material skickat till oss så erhåller ni rabatt nästa gång ni bokar magdans hos oss.

Avbokning

Ni kan avboka utan kostnad fram tills 14 dagar innan bokningens datum. Vid senare avbokningar debiteras ni fullt pris. Då det återstår väldigt lite tid att kunna planera in en ny bokning och arbetstillfället för magdansösen går förlorat.

Att ge dricks

Dricks är ett vanligt sätt att visa uppskattning för en magdansös och det tas gärna emot under magdansshowen om det ges på ett respektfullt sätt. Exempelvis traditionell ”money shower”, en metod från Mellanöstern där sedlarna kastas över magdansösen under dansen. På fester där hedersgästen överraskas med magdans brukar många förbereda sedlar som denne kan dricksa med. Dricks kan även överlämnas när showen är slut.

0