Bachelorette party

Belly dance at hen party

 

 

Super fun activity
Everyone can participate
Bride in center of attention
Studio in Malmoe C included
Professional dance instructor

 

 

Belly dance at hen party

Package for Hen party

Let us give you a hot tip for a different hen to suit all girl gangs – belly dance! When planning it is important to choose an activity where the whole group can participate regardless of age. Where the bride will be at the center and above all an activity that becomes a joyful memory. Click on the pictures to read more. Buy a package by adding it to your shopping cart and proceed to checkout. You can pay with Swish, Bank Transfer or PayPal. When done with the purchase, you can contact Selina via email and plan for the bachelorette party.

Magdansös i vit magdansdräkt

Er danslärare på möhippan Selina är en professionell magdansös med över 15 års erfarenhet av att undervisa och uppträda med magdans internationellt. Vill ni att Selina ska undervisa i magdansdräkt och uppträda för er? Boka Sultanpaketet!

Möhippa – Silverpaketet

Detta paketet är skapat för en mindre grupp tjejer (upp till 5 deltagare) som vill dansa magdans på möhippan. Programmet innehåller en lektion magdans på 45 minuter med en professionell magdans och dansinstruktör.

Ni dansar i en dansstudio i centrala Malmö (Bergsgatan 29), ett stenkast från Triangeln. Salen är stor och luftig med spegelklädda väggar. Det finns tillgång till omklädningsrum med dusch och pentry.

Danslektionen innehåller en rolig uppvärmning i magdansens tecken. Ni får sedan prova på flera av magdansens grundsteg. Inga förkunskaper krävs. Som avslutning gör ni en speciell dansövning där den blivande bruden får stå i centrum. Efter dansen finns utrymme för att ta lite bilder på gruppen med er dansinstruktör.

Möhippan kan även hållas hos er. Om Selina ska komma till er så tillkommer reseerättning  (taxi från Triangeln till er tur och retur). Vi utlovar en rolig möhippa för hela gruppen som passar den lilla budgeten.

Pris 1000kr
Möhippa – Guldpaketet

En minnesvärd möhippa för alla deltagare, och inte minst den blivande bruden. Ni kan vara upp till 10 deltagare. Vår magdansös Selina ger er en 60 minuters danslektion i orientalisk dans. Ni dansar i en dansstudio i centrala Malmö (Bergsgatan 29), ett stenkast från Triangeln. Salen är stor och luftig med spegelklädda väggar. Det finns tillgång till omklädningsrum med dusch och pentry.

I pentryt kan ni förbereda lite snacks och drinkar att förtära innan lektionen (meddela i förväg om ni vill göra detta). Väl i dansstudion kläs alla i gruppen i läckra höftsjalar med skramlande mynt.

Efter en kort uppvärmning med olika magdansrörelser får ni lära er olika typer av magdans. Det kommer bli mycket skak, sensuella feminina rörelser och roliga övningar. Inga förkunskaper krävs. Som avslutning kläs den blivande bruden ut till en förnäm sultan och hemlig överraskning väntar hela gruppen. Efter dansen tar vi bilder på gruppen i sin läckra utstyrsel så bruden kan få med sig fina minnen från aktiviteten.

Detta paket för möhippa kan även hållas hos er. Om Selina ska komma till er så tillkommer reseerättning  (taxi från Triangeln till er tur och retur ev tåg om möhippan ska hållas utanför Malmö).

Pris 1500kr
Möhippa – Diamantpaketet

Vårt mest populära paket för möhippa där ni kan vara upp till 10 deltagare. Här kläs bruden i en riktig magdansdräkt! Selina väljer en magdansdräkt baserat på de storlekar ni anger (kan korrigeras med säkerhetsnålar på plats). Ni samlas i dansstudion på Bergsgatan 29 (nära Triangeln).

Selina klär den blivande bruden i en vacker magdansdräkt i omklädningsrummet medans resten av gruppen i rummet bredvid kan knyta läckra skramlande myntsjalar runt höfterna. I rummet finns även ett pentry om ni vill förbereda drinkar och snacks före lektionen (säg till i förväg så detta kan planeras tidsmässigt). Bruden gör en “grand entrance” och möhippan flyttas in i danssalen.

Här startar danslektionen som kommer vara i 60 minuter. Ni får en uppvärmning och genomgång av en rad roliga och användbara danssteg. Det blir skak, mjuka magrullningar och läckra poser. Inga danskunskaper krävs för att kunna delta. Vi avslutar med en danslek som kommer få både gruppen och den blivande bruden att brista ut i skratt – vi lovar! Efter vi dansat magdans kan ni testa era nya dansposer i några gruppbilder som den blivande bruden kan ha som minne.

Detta paket för möhippa kan även hållas hos er. Om Selina ska komma till er så tillkommer reseerättning  (taxi från Triangeln till er tur och retur ev tåg om möhippan ska hållas utanför Malmö).

Pris 2000kr – Nu 1900kr
Möhippa – Sultanpaketet

Ge den blivande bruden en möhippa med wow-faktor! Ni vara upp till 30 deltagare. Absolut bäst blir det om ni inte avslöjar vad som ska ske. Selina möter er i lokalen på Bergsgatan 29. Hon kommer vara scensminkad och bära en svart kappa. Ni för in den ovetande bruden i en sal med dämpad belysning som dekorerats med levande ljus. Bruden ges en arabisk guldprydd tunika att dra över sina kläder och placeras i mitten av rummet. Två deltagare fläktar bruden med stora solfjädrar och matar henne med vindruvor.

Orientaliska toner börjar ljuda i högtalarna, Selinas svarta kappa faller till golvet och visar en vacker magdansdräkt. Ni får alla se en av landets främsta magdansöser uppträda med danser hon använt på scen i länder som Dubai, Irak  och Tunisien. Hon dansar för gruppen med skira tyger som kastas i luften, snabba snurrar, vibrerande skak och gymnastiska hårkast.

Bruden kläs i magdansdräkten. Alla deltagare kläs i skramlande höftsjalar. Sen följer en 90 minuters magdanslektion där gruppen efter en uppvärmning får lära sig olika dansteg. Inga förkunskaper krävs. Vi avslutar med en danslek där vi använder oss av de nya rörelserna. Bruden får vara i centrum och ni lär brista ut i skratt mer än en gång. Efter magdansen kan ni ta gruppbilder i de vackra danskläderna. Om ni vill mingla en stund så finns ett pentry och en enklare loungedel där ni kan förbereda drinkar och snacks. Möhippan kan även hållas hos er, då tillkommer reseerättning (taxi eller tågkostnad). Ni kan även mot kostnad låta bruden behålla sin magdansdräkt som minne.

Pris 4500kr – Nu 3600kr