Orientalisk dans hafla

Vår hafla med magdans!

I slutet av varje termin arrangera vi minst en show. Varje termin hålls en hafla med magdans där alla elever kan uppträda. Alla bjuder in vänner och familj. Vi har en bazaar med danskläder och öppet dansgolv. Ett trevligt event vars syfte är att sprida orientalisk dans. Och ge alla möjligheten att uppträda. Vår hafla med magdans arrangeras ihop med en annan dansverksamhet som heter Fireflow.

Elever och lärare som dansar magdans på andra dansskolor är välkomna att delta. Vi har magdansöser från andra delar av Sverige och Danmark som deltar i haflan. Dansöz arrangerar även på egen hand dansfester bara för tjejer. Detta för att många av våra elever inte dansar framför män. Och vi vill uppmuntra alla att utvecklas och uppträda med sina danser.

Nästa hafla med magdans

Nästa hafla med magdans i Malmö är lördag 14 december kl 16.00-19.00. Adressen är Tea, Café Barbro, Ungdomens Hus, Norra Skolgatan 10 B Malmö. Samma hus som Dansöz håller sina magdanskurser.

Vill du uppträda på vår hafla?

Alla kan uppträda på haflan med magdans. Kontakta Selina om du vill uppträda. Din låt får vara max tre minuter. Låten ska skicka till [email protected] i mp3 format. Skicka även en beskrivning av ditt uppträdande. Om någon annan koreograferat din dans vill vi att du nämner det i beskrivningen. Dansare som ska uppträda ses i lokalen en timme innan haflan börjar. Då kan de prova scenen (anmäls i förväg) och byta om i omklädningsrummen. Om man uppträder är entréavgiften till haflan 30:- Detta betalar man i dörren så snart man anländer på haflan.

Knytisfika

Vi har en stor bar som vi fyller med fika som alla kan ta del av utan kostnad. Alla deltagare tar med sig något till fikabordet. Det kan vara kakor, godis eller frukt. Arrangörerna ordnar med kaffe och saft.

Mingel och öppet dansgolv

Mellan akterna och efter alla uppträdande så kan man dansa på det öppna dansgolvet. Musiken spelas av dj eller live av våra musiker. Här kan alla få dansa av sig innan nästa uppträdande börjar. Ta chansen och testa de danssteg du lärt dig under terminen!

Bazaar med danskläder

Selina’s Bazaar och Fireflow fyller bord med läckra dansvaror. Ta chansen att prova och känna på varorna som annars bara ses online. Vi välkomnar även andra försäljare att mot en liten kostnad hyra ett bord och sälja sina danskläder. Kostnaden är 50:- per bord och varje försäljare får ha max två bord. För de som kanske bara har 1-2 saker att sälja privat kommer det att finnas ett köp-eller-byt-bord, utan kostnad.

Inträde på vår hafla med magdans

Inträde till vår hafla är 70:- och betalas i dörren med Swish. Om du endast har kontanter så ta gärna med dig jämna pengar. Inträde för uppträdande dansare är 30:-och betalas med Swish när du anländer en timme innan haflan startar. Om du bara har kontanter så ta med jämna pengar. Dansare från Danmark kan betala med kontanter i danska kronor. Endast jämna pengar.

Workshops i samband med vår hafla

 

0