Magdans på möhippa

Möhippa i Malmö

  • Superkul aktivitet
  • Alla kan delta
  • Bruden får stå i centrum
  • Danssal i Malmö C ingår
  • Professionell instruktör

 

Magdans på möhippa

Paket för möhippa

Låt oss ge dig ett hett tips för en annorlunda möhippa som passar hela tjejgänget – magdans på möhippan! När man planerar en möhippa är det viktigt att man väljer en aktivitet där hela gruppen kan delta oavsett ålder, där den blivande bruden får stå i centrum och framförallt en aktivitet som blir ett glädjefyllt minne. Klicka på bilderna för att läsa mer. Köp ett möhippapaket genom att lägga till det i din kundvagn och fortsätt till kassan. Du kan betala med Swish, Banköverföring och PayPal. När du är klar med köpet kan du kontakta Selina via mail och planera inför möhippan.

Roligt och enkelt program

Att dansa  en sensuell kvinnlig dans som magdans på möhippan brukar locka fram mycket fniss bland tjejerna. Selina har ett superkul och enkelt program för möhippor där inga tidigare danskunskaper behövs. Bäst av allt att den blivande bruden kan få bilder på sig själv i en vacker magdansdräkt.

 

Danslokal

Ni dansar i en dansstudio på Bergsgatan 29 i Malmö. Dansstudion rymmer 30 dansare och har en lång spegelvägg. Det finns duschar och ett litet kök om ni vill förbereda några drinkar och snacks före eller efter magdansen. Möhippan kan även hållas hos er, då tillkommer reseerättning.

 

Det lilla extra

I Sultanpaketet ingår en show efter magdanslektionen. Selina uppträder då i full magdansdräkt för gruppen och avslutar med att bjuda upp den blivande bruden på en liten dans. Att se ett proffs uppträda med magdans är en häftig upplevelse som hela gänget kan uppleva ihop.

Shoppingbag Vara borttagen. Gör ogjort
  • Inga produkter