Möhippa – Silverpaketet

Detta paketet är skapat för en mindre grupp tjejer (upp till 5 deltagare) som vill dansa magdans på möhippan. Programmet innehåller en lektion magdans på 45 minuter med en professionell magdans och dansinstruktör.

Ni dansar i en dansstudio i centrala Malmö (Bergsgatan 29), ett stenkast från Triangeln. Salen är stor och luftig med spegelklädda väggar. Det finns tillgång till omklädningsrum med dusch och pentry.

Danslektionen innehåller en rolig uppvärmning i magdansens tecken. Ni får sedan prova på flera av magdansens grundsteg. Inga förkunskaper krävs. Som avslutning gör ni en speciell dansövning där den blivande bruden får stå i centrum. Efter dansen finns utrymme för att ta lite bilder på gruppen med er dansinstruktör.

Möhippan kan även hållas hos er. Om Selina ska komma till er så tillkommer reseerättning  (taxi från Triangeln till er tur och retur). Vi utlovar en rolig möhippa för hela gruppen som passar den lilla budgeten. Pris 1000kr

Möhippa – Guldpaketet

En minnesvärd möhippa för alla deltagare, och inte minst den blivande bruden. Ni kan vara upp till 10 deltagare. Vår magdansös Selina ger er en 60 minuters danslektion i orientalisk dans. Ni dansar i en dansstudio i centrala Malmö (Bergsgatan 29), ett stenkast från Triangeln. Salen är stor och luftig med spegelklädda väggar. Det finns tillgång till omklädningsrum med dusch och pentry.

I pentryt kan ni förbereda lite snacks och drinkar att förtära innan lektionen (meddela i förväg om ni vill göra detta). Väl i dansstudion kläs alla i gruppen i läckra höftsjalar med skramlande mynt.

Efter en kort uppvärmning med olika magdansrörelser får ni lära er olika typer av magdans. Det kommer bli mycket skak, sensuella feminina rörelser och roliga övningar. Inga förkunskaper krävs. Som avslutning kläs den blivande bruden ut till en förnäm sultan och hemlig överraskning väntar hela gruppen. Efter dansen tar vi bilder på gruppen i sin läckra utstyrsel så bruden kan få med sig fina minnen från aktiviteten.

Detta paket för möhippa kan även hållas hos er. Om Selina ska komma till er så tillkommer reseerättning  (taxi från Triangeln till er tur och retur ev tåg om möhippan ska hållas utanför Malmö). Pris 1500kr

Möhippa – Diamantpaketet

Vårt mest populära paket för möhippa där ni kan vara upp till 20 deltagare. Här kläs bruden i en riktig magdansdräkt! Selina väljer en magdansdräkt baserat på de storlekar ni anger (kan korrigeras med säkerhetsnålar på plats). Ni samlas i dansstudion på Bergsgatan 29 (nära Triangeln).

Selina klär den blivande bruden i en vacker magdansdräkt i omklädningsrummet medans resten av gruppen i rummet bredvid kan knyta läckra skramlande myntsjalar runt höfterna. I rummet finns även ett pentry om ni vill förbereda drinkar och snacks före lektionen (säg till i förväg så detta kan planeras tidsmässigt). Bruden gör en ”grand entrance” och möhippan flyttas in i danssalen.

Här startar danslektionen som kommer vara i 60 minuter. Ni får en uppvärmning och genomgång av en rad roliga och användbara danssteg. Det blir skak, mjuka magrullningar och läckra poser. Inga danskunskaper krävs för att kunna delta. Vi avslutar med en danslek som kommer få både gruppen och den blivande bruden att brista ut i skratt – vi lovar! Efter vi dansat magdans kan ni testa era nya dansposer i några gruppbilder som den blivande bruden kan ha som minne.

Detta paket för möhippa kan även hållas hos er. Om Selina ska komma till er så tillkommer reseerättning  (taxi från Triangeln till er tur och retur ev tåg om möhippan ska hållas utanför Malmö). Pris 2000kr

Möhippa – Sultanpaketet

Ge den blivande bruden en möhippa med wow-faktor! Ni vara upp till 30 deltagare. Absolut bäst blir det om ni inte avslöjar vad som ska ske. Selina möter er i lokalen på Bergsgatan 29. Hon kommer vara scensminkad och bära en svart kappa. Ni för in den ovetande bruden i en sal med dämpad belysning som dekorerats med levande ljus. Bruden ges en arabisk guldprydd tunika att dra över sina kläder och placeras i mitten av rummet. Två deltagare fläktar bruden med stora solfjädrar och matar henne med vindruvor.

Orientaliska toner börjar ljuda i högtalarna, Selinas svarta kappa faller till golvet och visar en vacker magdansdräkt. Ni får alla se en av landets främsta magdansöser uppträda med danser hon använt på scen i länder som Dubai, Irak  och Tunisien. Hon dansar för gruppen med skira tyger som kastas i luften, snabba snurrar, vibrerande skak och gymnastiska hårkast.

Bruden kläs i magdansdräkten. Alla deltagare kläs i skramlande höftsjalar. Sen följer en 90 minuters magdanslektion där gruppen efter en uppvärmning får lära sig olika dansteg. Inga förkunskaper krävs. Vi avslutar med en danslek där vi använder oss av de nya rörelserna. Bruden får vara i centrum och ni lär brista ut i skratt mer än en gång. Efter magdansen kan ni ta gruppbilder i de vackra danskläderna. Om ni vill mingla en stund så finns ett pentry och en enklare loungedel där ni kan förbereda drinkar och snacks. Möhippan kan även hållas hos er, då tillkommer reseerättning (taxi eller tågkostnad). Ni kan även mot kostnad låta bruden behålla sin magdansdräkt som minne. Pris 4500kr – Nu 3600kr

Magdans på möhippa

 

 

Superkul aktivitet
Alla kan delta
Bruden får stå i centrum
Danssal i Malmö C ingår
Professionell instruktör

 

 

Möhippa i Malmö

 

En möhippa som passar hela tjejgänget – magdans på möhippan! Hela gruppen kan delta oavsett ålder och den blivande bruden får stå i centrum – ett glädjefyllt minne.

Vår dansstudio finns i centrala Malmö. Ni kan enkelt ta er till oss med tåg till Triangelns station eller buss till Bergsgatan. Selina kan även komma till er och hålla möhippan i ert hem eller lokal.

Ni kan betala med Swish, Banköverföring eller PayPal. Efter köpet kan du kontakta Selina via mail och planera inför möhippan.

Er danslärare på möhippan är Selina,  en professionell magdansös med över 15 års erfarenhet av att undervisa och uppträda med magdans internationellt

Villkor för möhippa

Förberedelser

Om möhippan ska vara hos er. Frigör så mycket utrymme som möjligt. En god dansyta gör att magdansösen kan använda sig av fler rörelser och bidrar till en mer varierad danslektion. Dämpa belysningen något i lokalen. Rengör och sopa dansytan om det spillts drinkar, krossats glas eller dansats med skor när det är blött väder ute. Ställ även ett glas vatten vid sidan om scenen/dansgolvet.

Resekostnad

Om möhippan ska hållas hos er. Selina reser med taxi inom Malmö stad, och utanför Malmö med tåg, buss samt flyg om avståndet kräver det. Inom Malmö C är kostnaden med taxi från 59kr (kan variera beroende på tid och avstånd). Ni kan också välja att hämta/lämna Selina i Malmö C i egen bil om ni exempelvis har gäster som ändå ska köra förbi det området. Om Selina blir hämtad & lämnad utgår ingen resekostnad.

Möhippa utanför Malmö

Du kan boka magdans med Selina i hela Sverige & Skandinavien. Beroende på hur långt från Malmö ni finns (om möhippan ska hållas hos er) är de olika paketen tillgängliga för bokning. Kontakta oss för mer information om detta.

Före möhippan

Om möhippan ska hållas hos er. Magdansösen anländer kort innan möhippan ska börja, normalt 10-15 minuter innan. Hon behöver då ett rum, gärna med en spegel, där hon kan byta om och säkert förvara saker.

Boendekostnad

Om möhippan ska hållas hos er. Om det inte finns möjlighet för Selina att resa tillbaka till Malmö direkt efter showen så tillkommer boendekostnad på priset. Exempel: Selina uppträder på ert event i Falun. Sista magdansshowen är kl 00.30-01.30. Det går inga tåg eller flyg till Malmö förens nästa dag 11.30. Lösning: Ni bokar ett rum på ett vandrarhem eller hotell till Selina där hon spenderar natten och reser nästa morgon.

Betalning

Betalning sker kontant på plats innan möhippan, via Swish, eller insättning på bg i förskott. Alla priser är inklusive moms och är exklusive resekostnader och eventuella boendekostnader. Om betalning ej utförs enligt överenskommelse så lämnas ärendet över till Inkasso.

Filma & fotografera

Det är helt okej att både fotografera och filma. Om media ska närvara vill magdansösen bli informerad om detta i förväg och även vart materialet kommer att publiceras. Ni får gärna maila oss ert material från möhippan efteråt. Som uppskattning när vi får fint material skickat till oss så erhåller ni rabatt nästa gång ni bokar magdans hos oss.

Avbokning

Ni kan avboka utan kostnad fram tills 14 dagar innan bokningens datum. Vid senare avbokningar debiteras ni fullt pris. Då det återstår väldigt lite tid att kunna planera in en ny bokning och arbetstillfället för magdansösen går förlorat.

Att ge dricks

Dricks är ett vanligt sätt att visa uppskattning för en magdansös och det tas gärna emot under möhippan om det ges på ett respektfullt sätt. Exempelvis traditionell ”money shower”, en metod från Mellanöstern där sedlarna kastas över magdansösen under dansen. På fester där hedersgästen överraskas med magdans brukar många förbereda sedlar som denne kan dricksa med. Dricks kan även överlämnas när showen är slut.