Referenser

Selinas referenser

Det är inte lätt att hitta rätt magdansös. Det kan kännas som en djungel av annonser och hemsidor. Ofta med otillräcklig information. Länkar som inte fungerar och oseriösa annonser. Därför har Selina referenser på sin hemsida. Nedan kan du läsa rekommendationer från elever, referenser från professionella magdansöser, brudpar och arrangörer av orientaliska dansfestivaler.

Inför mystik från orienten på ditt nästa event med orientalisk dans! Och var säker på att du bokar en kvalificerad magdansös.

Förstaklassig orientalisk dans

Selina har mer än 15 års professionell kunskap utav undervisning och uppträdande. Inte bara i Sverige utan även internationellt. Hon har uppträtt med magdans i Mellanöstern i flera år. Hon är domare i orientaliska dansmästerskap. Genom året har hon utbildat mängder av danslärare. Känd för att vara en fantastisk magdansös och dansinstruktör.

Lämna din referens

Om du vill lämna en referens så tas denna varmt emot via mail. Skriv ett par rader om vad du tyckte om Selinas dans och bifoga en bild. Din referens kommer läggas upp här på sidan bland hennes referenser. Shower med Selina kan ses på Instagram. Du kan även se shower i Selinas videogalleri.

Referenser

[tmls_saved id=”27060″]

0